Hogyan kell weblapot feltölteni?
Figyelt kérdés
Nem sikerül sehogyse mert total commanderel probáltam megcsináltam a kapcsolatot minden jó volt átmásoltam a fájlokat és nem jeleniti meg a weblapom .mi lehet a hiba?2010. márc. 11. 17:09
1/8 Gyufikaaa válasza:
Ez elég hosszú de röviden megpróbálom leírni...
Regelj be egy oldalra (Freeweb,Ultraeb ->freeweb.hu,uw.hu)
Kapsz egy FTP címet,ode kell feltöltened amit elkészítettél (index.html stb...) Az oldalakon le van írva minden,de röviden így kell...
3/8 anonim válasza:
A feltöltött file-ok között van index.html vagy index.php?
4/8 anonim válasza:
freehostia.com reklámmentes tárhely...
5/8 anonim válasza:
Na most vagy 5x átolvastam a kérdést és nem értem, hogy itt a többség miért szolgáltatót ajánlgat amikor a kérdésből az jön le hogy az meg van csak egyéb technkai probléma van (mint pl a fent vázolt index.html hiánya-
6/8 A kérdező kommentje:
igen a szolgáltatóval nicóncs semmi gond csatlakoztam total commanderrel meg filezilla ftp-vel is de nem ismerem nagyon őket meg amikor a totalba átmásolom megnézem a weboldalam és nincs fent ha vki tud segíteni az irjon sűrgős email drextor@citromail.hu
2010. márc. 13. 01:55
7/8 anonim válasza:
nem tudom milyen hiba lehet,de az index.html fajel az neked megvan?
mert az elso oldal neve az index.html kell legyen,a tobbi meg lehet barmi,a server az index.html t inditja leghamarabb,ha peddig mas nev szerepelne az altalad elkeszitett weboldal elso .html fajelnal ird at index.html re ahogy mar elottem is irtak,ha peddig igysem mukodik akkor lehet hogy a tarhelyen nem mukodik a php ha abban keszitetted az oldalt.
8/8 anonim válasza:
Valóban az "index.html" fálj lesz a kezdőlapod, és ha ezt föltöltötted akkor lehet hogy csak várni kell a szerverre hogy kirakja. nekem atw.hu-s oldalam van és mikor feltöltök új .html-t rá van hogy 1-2 napig nem is látni az oldalon csak egy kicsit később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!