Hogyan Lehet olyan weblapot szerkeszteni ahova filmeket is lehet feltölteni?
Figyelt kérdés
Én már készítettem néháy weboldaltde eggyikre se bírtam filmeket feltölteni én olyat szeretnék ahova tudok feltölteni filmeket és a többiek megnézhetik bár a se lenne baj ha a többiek lebírnák tölteni is2010. márc. 22. 19:07
1/2 anonim válasza:
Saját tárhelyre kölcséges lennne neked, mert filmek bizony sokat foglalnak és a tárhely korlátozott illetve a méretét a pénztárád szabhatja meg, másrészről büncselekménynek minősül, olyan dolgokat publikálni, megosztani, letölthetővé tenni aminek nem te vagy a szerzője.
Legegyszerübben:
Feltöltöd a filmet tömöítve - darabolva data.hu, rapidshare.com, megauplad.com , és az elérhetőségét linkeled a honlapodon.
persze csak letölteni tudják, megnézni nem, csak mitán letöltik.
2/2 anonim válasza:
egy egyszerűbb vps-en ffmpeg-vel nem gáz. de kell hozzá tudás meg kitartás és havonta olyan 2-3ezer Ft biztos a vps-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!