Hogyan népszerűsíthetném a weboldalamat?
Nincsen saját domain nevem, de valaki, ha tudna ajánlani valamit, hogy hogyan népszerűsíthetném az oldalt annak nagyon örülnék.
Amúgy az oldalon, tesztek, történetek, és blog bejegyzések vannak. És azt is hozzá tenném, hogy ez az 1. Weboldalam, tehát kezdő vagyok.
Ha 'értelmes' a témája sokan megtalálják, ajánlják. Ha nem akkor mindegy mert a kutya sem fog ránézni. Nekem szórakozásból van az atw-n egy ingyenes, a neve sem tükrözi a valódi tartalmat, de magas a látogatottsága. Nem származik semmi előnyöm, anyagi hasznom belőle, de rendszeresen frissítem. Néha az egómat legyezgeti ha látom mennyien keresték fel, töltöttek le róla.
Ha a témád érdekes, megfogja az embert megtalálják. Ha egy fél év után sem sokat kezd el változni pozitív irányba a látogatottság akkor kezdj el gondolkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!