Hogyan kell saját weboldalt készíteni?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le, mert Nekem fogalmam sincs, hogyan kell!2015. aug. 15. 15:02
1/8 anonim válasza:
Ha hobbiból akarsz, akk cyrex.hu-t ajánlom figyelmedbe. Ha viszont egy cégnek kellene vagy valamit reklámozni azt bízd a nagyobbakra, akik nem most kezdték el tanulni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. aug. 15. 15:17
3/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések
Hogy készítsek magamnak saját weboldalt?
Lehet ingyen weboldalt csinálni?
Mi kell egy jó weboldalhoz? Nem nagyon vagyok benne a számítástechnika világába, de szeretnék saját weboldalt. Gondolom domain címre szükség van.
Hogyan tudnák saját Weboldalt készíteni ingyen?
Saját weboldalt szeretnék, jelszóval levédve. Melyikre lehet a legtöbb adatmennyiséget felrakni?
Hogyan kel saját weboldalt csinálni?
4/8 anonim válasza:
Veszel egy weboldalkészítésről szóló könyvet, és megtanulod belőle.
5/8 anonim válasza:
Ha weboldalt akarsz csinálni akkor előbb tanulj meg használni pár dolgot HTML5,Php,Css(esetleg adb dreamweaver),Mysql,javascript és ha majd ezeket készség szerűen tudod akkor van értelme saját weblapot csinálni addig meg úgyse tudsz normálisat..
6/8 Drone007 válasza:
Ha megy az angol (ajánlott alapkészség weboldal készítéshez):
7/8 anonim válasza:
Ha nem megy az angol, akkor ajánlom figyelmedbe:
Ingyenblog.hu
8/8 anonim válasza:
én szívesen meg csinálom már csináltam párat és kereső optimalizálom is neked ha érdekel írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!