Hogy készítsek magamnak saját weboldalt?
Figyelt kérdés
Helló! Én már nagyon szeretnék magamnak egy saját weboldalt de egyszerűen nem értek hozzá és tutorial sem segít esetleg ha valakinek lenne idelye az segíthetne igazából játékhoz kéne a weboldal (Counter Strike Source & CS:GO) nem tudom ki mennyire tudna segíteni de itt egy skype: medvemate vagy ha valaki egy értelmesebb tutorial videót linkel az is jó lenne :) csak valami oktató jellegű legyen.2015. júl. 2. 23:27
1/5 anonim válasza:
nem könnyű megcsinálni egy weboldalt csak úgy nulláról. Nem tudom mit akarsz csinálni, de neked inkább akkor egy már felhasználói felülettel ellátott oldal kéne, amit könnyen tudsz szerkeszteni nagyobb hozzáértés nélkül. Figyelmedbe ajánlom a wix.com-ot vagy a weebly.com-ot. A kettő oldal kb ugyan azt tudja. Ingyen tudsz egy alap weboldalt csinálni csak kipróbálásra, de akár egy rendes domain nevet is megtudsz vásárolni. Remélem segítettem :)
2/5 anonim válasza:
Lehetőség szerint leginkább sehogy.
3/5 anonim válasza:
Ehhez egy wordpresst bőven elég, magad is telepítheted, de sztem egy tizesért bárki segít.
4/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm a válaszokat :) mindent megteszek amit csak tudok megnézem a weboldalakat amit küldtetek
2015. júl. 3. 10:25
5/5 anonim válasza:
ha még mindig aktuális, és valami egyszerűt keresel, próbáld ki a webnode.hu-t...én is ott csináltam, nem kell hozzá informatikai tudás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!