Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mondanátok véleményt a blogomról?

Mondanátok véleményt a blogomról?

Figyelt kérdés

[link]

Igazából jöhet hideg-meleg. Soha életemben nem kezeltem még blogot, és még most is nehéznek bizonyul. EGYENLŐRE. De bele fogok jönni. Szerintetek mit változtassak meg rajta? Segítséget is elfogadok :)

2015. aug. 12. 23:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Első körben az se lenne rossz, ha bejönne az oldalad és nem irányítana át a webnode főoldalára.
2015. aug. 12. 23:03
 2/18 A kérdező kommentje:
[link] így?
2015. aug. 12. 23:05
 3/18 anonim válasza:

nem, továbbra sem jó

nyiss egy privát böngésző ablakot, és abba másold be a saját linkedet, akkor látni fogod, hogy aki nincs bejelentkezve mint te, az mit lát az oldaladból.

2015. aug. 12. 23:30
 4/18 Argloss ***** válasza:

EGYELŐRE nem jött össze a linkelés. (egyenlő két szám tud lenni)

Ezt a linket tudja megnézni bárki:

[link]

Biztosan te is látod, de a háttér nagyon rossz minőségű. Mivel balra van igazítva az egész oldal így a képernyőm felén azt a borzasztó hátteret látom. Miért is jó az, hogy csak egy kis részen van a tartalom!?

Sajnos ha balra nézek a tartalomra, akkor az még tovább ront a helyzeten. (Üdvözlünk a weboldalunkra... A weboldal bevezető szövege itt helyezhető el. Rólunk menüpont sablonszöveggel...)

Ez az oldal most még nincsen készen arra, hogy véleményt kérj róla. Nagyjából 2 perc munka van benne.

2015. aug. 12. 23:33
 5/18 anonim ***** válasza:

Jár valami jutalom az elveszett blogod becsületes megtalálójának?

[link]

2015. aug. 12. 23:34
 6/18 anonim ***** válasza:
hopp, lekéstem..
2015. aug. 12. 23:35
 7/18 Argloss ***** válasza:
Majd megnézheted a jutalmat. :P
2015. aug. 12. 23:35
 8/18 anonim válasza:

azt tippelném, hogy a kérdező valamilyen hagyományos monitoron, és elég kis felbontással fejlesztheti az oldalt.

a háttérkép tényleg borzasztó rossz felbontású.

2015. aug. 12. 23:37
 9/18 A kérdező kommentje:
Nyilván azért úgymond sz*r, mert nem tudom még kezelni az oldalt rendesen. KB 1órája csináltam, eddig életemben soha. Pláne töröm a magyart is, és úgy kicsit nehéz.
2015. aug. 12. 23:38
 10/18 anonim válasza:

Miért töröd a magyart?

Nem bántani akar senki, csak jobbító szándékú tanácsokat adni

2015. aug. 12. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!