Mi lehet a baj? Miért nem tölti be a Firefox az oldal css-ét?
Figyelt kérdés
Üdv, nemrég nekikezdtem egy üzlet weboldalának elkészítéséhez, teszteléskor viszont észrevettem, hogy Mozilla Firefox és Internet Explorer (vagy a vadiúj Edge) használata közben csak a formázatlan html jelenik meg. Nem tudom, hogyan tudnám megoldani. A válaszokat előre is köszi, itt van az oldal ideiglenes linkje: [link] 2015. aug. 10. 10:15
1/6 Drone007 válasza:
1. Ne az atw-n teszteld, mert az egy fos (alkönyvtárból meghívva kicsit zavaros, hogy hol is vannak a fájlok)
2. lokálisan (saját gépen) megy a dolog?
3. próbálj egységesen relatív hivatkozásokat használni a fájl útvonalakhoz
2/6 Drone007 válasza:
de az is lehet, hogy a szám-jellegű mappa zavar bele a képbe, próbálj neki jobb nevet adni pl "y2015", ne csak számokat
3/6 A kérdező kommentje:
Nem, úgy sem működik, hogyha a gépemről van megnyitva. Próbáltam a mappájából előhozni, aztán nem működött, megpróbáltam úgy, hogyha belinkelem atw-ről.
2015. aug. 10. 10:32
4/6 anonim válasza:
Véletlen style/css írtál, text/css helyett a type-hoz.
5/6 A kérdező kommentje:
ó, köszönöm szépen.:D
2015. aug. 10. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!