Az alábbi képen látható módon jelenik meg több oldal ( facebook.hu battle. Net stb ). Mi az oka?
Több böngészőt ( Chrome, Firefox, IE ) is próbáltam. Újratelepítettem őket, az sem javított. Próbáltam új videókártya drivert feltelepíteni. Az sem segített.
Ma reggeltől van így.
Nagyon felmérgeltem magam emiatt szóval, amúgy is esedékes volt, az egész windowst újratettem. Nem oldotta meg :S
Szerintem most a gyorsítótár üres :D
Így van, az idő a gáz.
A facebook statikus tartalmai, köztük a CSS fájlok, ami alapján "jól" fog kinézni az oldal, többek között erről a domainről töltődnek be:
Mivel https, az ahhoz tartozó tanúsítványnak van lejárati ideje. Megnéztem, és az ebben az esetben: 2015. 06. 12.
Mivel b***ol beállítani a géped óráját, azt hiszi, hogy lejárt a tanúsítvány, és mivel ezeket a fájlokat a háttérben kellene betölteni, még csak nem is értesít róla, hogy így is továbblépsz-e, hanem simán nem tölti be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!