Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Két számlálót hogyan lehetne...

Két számlálót hogyan lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy például elfelezen függőlegesen az oldalt. a jobb és bal oldalon van középre igazítva egy szám, és a szám alatt 1-1 gomb. Ha valaki megnyomja a bal oldali gombot, akkor a felette lévő szám megnövekszik egyel, és ha frissíti az oldalt, akkor az a szám nem változik.

tehát:

a szám: 1

megnyomja valaki a gombot alatta

a szám: 2

nyom az oldalnak egy frissítést (F5, stb)

és a szám még mindig: 2

Tehát, hogy akkor valahova az oldalnak le kellene mentenie hogy eddig hányan nyomták meg a gombot. Ez nagyjából hogy nézne ki? remélem értitek.. nekem csak a számlálóra van szükségem, a többit meg tudom oldani. :) válaszokat köszi előre!

2015. aug. 9. 13:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

a válasz még mindig nincs meg a kérdésemre... mindegy, valószínű hogy nem is lesz.... mielőtt írnád, "Több járható út van, az egyik ha elmondod hogy mire kell.

A másik, ha átnézed a php-t, űrlapokat, adatbázist, $_SESSION változókat, és kiválasztod a megfelelő módszert." ez, nem válasz, mert azt kérdeztem, hogy hogyan lehetne csinálni, nem pedig azt, hogy én "kitaláljam" azt a módszert amivel csinálnám. ...

2015. aug. 9. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezerféleképpen lehet megírni, és nem mind fogja pont azt csinálni amit szeretnél hogy csináljon. Az összes verziót meg nincs kedvem bepötyögni mobilon, hiába 1 sor.
2015. aug. 9. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Adatbázisba rögzítsd, ki milyen SESSID -vel mit szavazott.

Majd lekérdezéslor össze számoltatod az igen és nem vállaszokat, és ezek számát írod ki.

Mikor szavaz POST -ban elküldöd a szavazatott, és ha még nem szavazott hozzá adod.

Kb. ennyi az egész, de nem ártana tudni mi is a lényege mert így elég értelmetelen a feladat :-)

2015. aug. 9. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!