Szerintetek lehetne valami "sztrájkot" kampányolni a jófogás ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő oldal, nincs normálisan leprogramozva, a design-t hagyjuk, és ami a legidegesítőbb, hogy város / megye szerint keresve kidobja a többi megyét is ugyanúgy, összevissza, az üzeneteket átnézik szerintem, mivel nem rögtön érkezik meg, belenéznek mások levelezésébe szerintem ez már eleve felháborító, kereső sem a legjobb, beírok pl. három kulcsszót amiből az egyik betű csak, és arra már nem keres, vagy nem mindet keresi meg amiben pl. D betű van (pl. Nikon D) na szóval csapnivaló oldal. A kérdés: nem-e lehetne valami sztrájkfélét hirdetni ellenük, ne hirdessen senki náluk egy jó darabig?
Ezeket a dolgokat web-programozóként írom egyébként.
2015. aug. 3. 17:02
1/11 anonim válasza:
Támadd meg inkább túlterheléses módszerral. Egyébként nem lehet, meg nincs annyi össze fogás. Jelezd a problémádat a support rendszerüknél illetve kapcsolatoknál.
2/11 anonim válasza:
Arra gondoltál esetleg hogy nem mész fel az oldalukra ha ilyen kaki? :D
3/11 A kérdező kommentje:
Aztán kopogjon a rendőrség egy kis DOS miatt? :) supportnak hiába írok egy vagyok a sok közül, csak kiröhögnének.
2015. aug. 3. 17:20
4/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam. Kell apróhirdető oldal az embereknek, de nem ilyet rosszul összerakott sz...
2015. aug. 3. 17:21
5/11 papagenou válasza:
kár, hogy az Apród -> OLX beolvadt... azok működtek
6/11 A kérdező kommentje:
Van egy új oldal, kismiskapista rakta össze a laborban de nem sok semmi, nekem nem tetszik, hiányos, csúnya és tele van hibával. Az oldal neve apron.hu
2015. aug. 3. 17:23
7/11 anonim válasza:
Ha nem tetszik, csinálj jobbat. ;-)
Senki se gátol meg!
8/11 A kérdező kommentje:
Terveztem is.
2015. aug. 3. 17:33
9/11 anonim válasza:
Használj mást aztán jó napot, hiába lázadozol.
10/11 anonim válasza:
Vagy éppenséggel írhatsz egy scriptet, ami curl-al, vagy akárhogy leszívja az adatbázist, aztán azt csinálsz az adatokkal amit akarsz, úgy filterezed, ahogy nem szégyelled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!