Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Webshop készítése referenciána...

Webshop készítése referenciának - néhány kérdés?

Figyelt kérdés

Szeretném egy webshoppal bővíteni referenciáimat, tapasztalat, gyakorlás céljából is.

Először is, szerintetek melyik jobb: ha egy képzeletbelit csinálok, ami olyan lesz, amilyet én akarok, olyan funkciókkal amit én akarok, olyan tempóban, amit én akarok...

vagy keressek valakit, akinek csinálhatok egy kisebb összegért, de akkor ő diktál, nekem sokkal kevesebb beleszólásom lenne, és hajtás van, para van...

Én az felé hajlok, hogy legyen saját, ilyenkor mire kell figyelni? Ne legyen indexelve keresőkben? vagy ne legyenek valódi termékek, nehogy szóljanak/feljelentsenek a gyártók? Vagy elég ha kiírom hogy ez csak egy tesztoldal?

Szokás ilyet csinálni, van értelme?

2015. júl. 26. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálj valakinek
2015. júl. 26. 12:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy hogy csinálod, a saját demónál tüntesd fel, hogy csak bemutató darab, ennyi elég.
2015. júl. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!