Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol lehet INGYENESEN a Photosh...

Hol lehet INGYENESEN a Photoshop-os PSD-t átkonvertálni HMLM-be?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen formátum tudtommal nem létezik. Azért ezt gondold újra.
2010. márc. 6. 01:08
 2/9 anonim ***** válasza:

már hogyne lenne psd kiterjesztés... ha nem vagy otthon a grafikus szoftverekben ne mondj olyat ami nem igaz.

ITT nézz körül:

[link]

(htmlbe konvertál)

[link]

(JPGbe konvertál)

2010. márc. 6. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
a felsoroltak közül, egyik sem konvertál, HMLM-be!
2010. márc. 6. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

"már hogyne lenne psd kiterjesztés... ha nem vagy otthon a grafikus szoftverekben ne mondj olyat ami nem igaz. "

Nem mondtam hogy nincsen *.psd kiterjesztés már ne is haragudj. Ha nem tudsz mondatot értelmezni, kérlek ne akarj okoskodni. Főleg ne nekem, egy grafikusnak magyarázd meg. Na és melyik linken lehet HMLM-be konvertálni öcsi? Idióta...

2010. márc. 6. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
mondjuk én már a feladatot sem értem. Leírnád hogy miért kellene PSD-ből HTML-t csinálni? A képeket általában egy HTML oldalon belül szoktuk elhelyezni, valamilyen népszerű netes formátumban (.jpg, .gif, stb...)
2010. márc. 7. 10:32
 6/9 A kérdező kommentje:
bocs HTML... így jobb!
2010. márc. 7. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:
nem hanem sok olyan tutorial van, hogy az oldalakat készítik el Photoshop-ban, és ezért kéne HTML-be.
2010. márc. 7. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:

PS-ből elmented: File -> Save for Web and Device

(billentyű kombináció: Alt+Shift+Ctrl+s)

és itt a filetípusnál megadod, hogy html is... igy a "design" elmentődik <table>-be és lesz egy html fileod is, de...

ha nincs felszabdalva (slice), akkor egy nagy háttered lesz (pontosabban egy darab képed beillesztve egy oldalba) :P

Inkább ajánlom a következőket:

1. A "design"-t szabdald fel (slice)

2. "Save for Web and Device"-al mentsd le... fel lesz darabolva a "design"

3. Tanuld meg a HTML nyelvet és pakold össze az oldalt <div>-ekkel vagy <table>-el

2010. márc. 8. 11:30
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi. Sokat segítettél.
2010. márc. 8. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!