Nagyon jó és ingyenesen készíthető weblap? Írjatok! Fontos
pl: lapunk.hu ehhez nagyon hasonlót. Csak ez most szünetel.Sürgős lenne!!!!
Köszi.
Hááát én most pár google találatot betolok ha az nem megy :D
Magyar keresés: "ingyen weblap"
www.eoldal.hu
www.sokoldal.hu
www.5mp.eu
www.freewb.hu
www.nethu.net
www.ucoz.hu
www.ewk.hu
www.weboldal.biz
www.oldal.biz
www.mindenkilapja.hu
www.weblapgyar.com
www.lapunk.hu
Angol keresés "free web page"
www.webs.com
www.weebly.com
www.wix.com
sites.google.com
www.jimdo.com
www.youfreeweb.com
www.hpage.com
www.uweb.hu
Válasz kedvedre :D
"nem lehet abból kiindulni, hogy mindenki ezt az Operációs rendszert használja"
Aki ilyeneket kérdez az nem linuxot használ ...
Utolsó válaszoló!
Nem minden kezdő Használ Windows-t, és nem csak két operációs rendszer létezik. Egyébként kezdőnek pedig nem a Jegyzettömbbel kellene elkezdeni weblapot fejleszteni, mikor még annak is nagy a valószínűsége, hogy a leírónyelvek és programozási nyelvek szintaktikáját sem ismeri.
Kérdező, ahogy már korábban is írtam, használj egy neked tetsző WYSIWYG (amit látsz, azt kapod) editort! Ezeknek az a nagy előnye, hogy többségükben van kód és design nézet is, vagyis, ahogy írod a kódot rögtön látod annak eredményét is. Később nyugodtan válthatsz text editor alkalmazásra is, de a jegyzettömb helyett egy fokkal jobb választás a Notepad++ (ingyenes és nem csak Windowsra érhető el), ami ráadásul még színezi is a kódokat, így segítve a munkát és a hibakeresést, és több nyelvet is ismer.
Ha pedig profi igaz nem ingyenes weblapkészítő szoftver érdekel, akkor az Adobe Dreamweavert vagy a Macromedia Dreamweavert tudom ajánlani (30 napig ingyenesen használható verziója az Adobe honlapjáról letölthető).
Ingyenes szoftverek:
Egyébként használhatsz CMS-t (tartalomkezelő) is. Használatához nem kell komoly weblapfejlesztési ismeret.
Drupal:
Joomla:
Vagy használhatod az Online weblapkészítési lehetőségeket, de ezt személy szerint nem ajánlom, mert ilyenekkel csak honlapokat lehet kókányolni.
Itt pedig mindent megtalálsz, oktatóanyagokkal együtt, ami a weboldalkészítéshez kell:
Mint itt is látod, 97,37% Windows-ot használ Magyarországon
Ebből kiindulva gondoltam arra, hogy XP-t használt (de minden Windowsnál van Jegyzettömb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!