Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PayPal Fizetés Weboldalon!...

PayPal Fizetés Weboldalon! Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A pontos kérdésem az lenne, hogy adott 1 weblap (saját) amin lehetne PayPal-al fizetni, és fizetés után egy success.php-ra térne vissza..

Rengeteget olvastam erről.. viszont az adatokat nem küldi tovább az oldalamnak, így az mindig ezzel a hiba üzenettel tér vissza: [link]

demos.codexworld.com/paypal-integration-in-php/

ezen az oldalon tökéletesen működik.. az oldal megkapja az adatokat.. és nincs ez a rész előtte: [link]

Hanem automatikusan ezt az oldalt dobja be: [link]

Hogyan tudnám elérni azt, hogy nekem is CSAK ezt hozza be a paypal, majd a saját oldalamat, úgy hogy GET változóba küldje el az adatokat?

Válaszokat köszönöm előre!

2015. júl. 19. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Hivatalos doksi?

2015. júl. 19. 21:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Utána olvastam.. szintén nem működik.. bárhogyan is csináltam :)

Esetleg tudunk valahol privátban?

2015. júl. 19. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon rossz szerkezett, könnyen manipulálható.

Egy jó fizető rendszernél nem POST -ba küldöd el a fizetendő összeget, és főleg nem a visszatérési URL -t.

Jelen esetben ezeket az adatok POST -ban mennek.

Helyesen:

PHP -val szerverről biztonságos kapcsolattal megnyitod bank felé a tranzakciót, az összeggel amit kérsz, válaszul megkapod a tranzakció azonosítót.

Ezzel megakadályozod hogy manipulálják a fizetendő összeget.

Ezután ezzel az azonosítóval tovább irányítod a bank oldalára, ahol ő szépen teljesíti a fizetést, ahonnan mikor vissza tér, a tranzakció azonosítóval vissza ellenőrzöd szintén php szinten a bank felé, hogy a fizetés tényleg létre jött e.

Onnan vissza kapod, hogy milyen státuszba van, hogy teljesítve, törölve...

Az általad írt eljárásnál, átírható az összeg, de ezzel se kell bajlódni, simán kimásolja a form -ból a visszatérési adatokat és azt mondja sikeres a tranzakció...

2015. júl. 19. 21:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzenetet! :)
2015. júl. 19. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

itt minden megtalálható róla ami alapján csinálhatod:

[link]

2015. júl. 19. 22:56
 6/7 gumicsizmás bagoly válasza:
Egyáltalán van érvényes PayPal számlád?
2015. júl. 20. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szep pelda oldal...

1$-ert "vettem meg" rajta a cuccokat.

NEHOGY ezt kovesd, nagyon rossz.

A hivatalos eljaras ugyan olyat, amit korabban mar vazolt egy valaszolo.

Van arra is temerdek pelda a neten es a hivatalos leiras is jo. Tokeletesen mukodo dologat irnak le es van PHP-s libjuk is.

2015. júl. 20. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!