Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » IT-sek! Hogyan kivitelezhető...

IT-sek! Hogyan kivitelezhető ez? Lent

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne egy élő webkamerás szexoldalt létrehozni?Olyat mint például a Gattyán féle livejasmin.

Tőke,üzleti terv megvan,már csak kivitelezni kellene valahogy.Hogyan működik egy ilyen nagy weboldal?Én nem értek ehhez,csak az üzleti részéhez.Értelmes válaszokat várok! :)

2015. júl. 18. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

HTibor: "livejasmin -nál csak jobbat lehet csinálni, az egy 8 féle keretrendszer, 3 féle adatbázisra épülő szörnyeteg. "

Kemény szavak :D

2015. júl. 20. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet keményen hangzik, de még így is becézve van.

Van benne minden, mert ahány vezető fejlesztője volt, annyi stílusban alakult háttere.

Smarty, Yii, Codeigniter meg egy fél tucat egyéb keretrendszer, procedurális kódokkal össze ékelve, különféle adatbázisokkal, mert hát ODBC, MySQL, MsSQL és noSQL keveredik, és még azon belül is van ahol objektumként MySQLi, vagy PDO, vagy simán natív SQL parancsos MySQL -ként...

De ugye a tulajt nem az érdekli milyen a rendszer, csak működjön...

Azt amilyen stílusa van, hiába kezdi el egy profi rendbe rázni, egységesíteni, ha rossz napja van elküldi, azt valaki más folytatja egy másik rendszerrel.

(Én azt csodálom, hogy még nem omlott össze mint egy kártyavár)

2015. júl. 20. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Tibor, csak nem dolgoztál ott?
2015. júl. 20. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak majdnem, elutasítottam, mikor kicsit mélyebben megismerkedtem a fejlesztési környezettel.

Meg hogy kamerával rögzítik mit is csinálok :-D

Már majdnem olyan mint egy börtön.

2015. júl. 20. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!