Mi okozza, hogy a Hupont.hu-n létrehozott weboldalon hiába adok meg kulcsszavakat, nem jelennek meg a kész weboldal forráskódjában?
Korábban volt már ilyen weboldalam, gyönyörűen működött. Most ez a mező valamiért nem aktiválódik a kész kódban. Ügyfélszolgálatnak csak e-mail címe és facebook oldala van, írtam is, lassan egy hónapja, de nem reagálnak. A kulcsszavak nem aktiválódnak, olyan, mintha egyet sem adtam volna meg! Az általuk ajánlott seotools metatag ellenőrzőjével vizsgálva is azt az eredményt kapom, hogy nem adtam meg kulcsszót. A korábbi oldalam kulcsszavai ebben is szépen megjelentek.
Persze kulcsszó nélkül esélyem sincs, hogy emberi helyre kerüljön a weboldal a találati listában...:(
Tudtok esetleg bármi más elérhetőséget az oldal üzemeltetőihez, esetleg választ, hogy mi a probléma, illetve ötletet a megoldásra?
Próbáld ki a G-Portált. Fényévekkel jobb, mint a hupont.
Persze csodát ne várj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!