Anyoca69 kérdése:
Kész van a weboldal, hogyan, miként tudom a program írójától levédeni, hogy az ne nyúljon bele, csak az én engedélyemmel?
Figyelt kérdés
Itt gondolok szerződésírásra, nyilatkozatra, ilyesmire. Mi szerepeljen benne?2014. júl. 22. 10:02
1/5 anonim válasza:
Hogy mi?
Készíttettél egy weboldalt és az oldal készítőjétől akarod védeni nehogy az engedélyed nélkül módosítsa?
2/5 anonim válasza:
Idiot paranoid parrot... :D Én ilyen megrendelőkkel nem is dolgozom együtt. "Letörlöd a weblapot ha megkaptad a pénzt, meghackeled a gépem, ezért megváltoztatom a jelszót hogy hozzá se férj semmihez..." ...nehogy pl. hibát lehessen javítani, stb. :) Szánalom.
3/5 anonim válasza:
Érdekes kapcsolatban lehetsz a fejlesztővel...
Én pl. mindig fenntartok egy hozzáférési pontot a weboldalhoz, amin keresztül hitelesítés után bármikor tudok javító scriptet küldeni, pl. ha javítok egy hibát az oldalban.
Amúgy meg nem a webfejlesztőtől kell védeni az oldalt, annak meg van az oldalad forrása, más nem a fejében, miért akarná feltörni!?
Nagyobb veszélyt jelentenek az osztott szerverek átjárhatósága, amikor szerver oldalon valamilyen módon átjárható egyik account a másikba.
4/5 anonim válasza:
Írd bele a szerződésbe, hogy az előzetes jóváhagyásod nélkül neem végezhet módosításokat az oldalon.
Egyébként meg a többi hozzászólóval értek egyet.
5/5 Német_Tibor válasza:
Lehet olyan helyzet, hogy megromlik a kapcsolat és nem írtak szerződést, akkor én is paráznék. Generáltass új hozzáférést a tárhely szolgáltatóval (már ha az nem a fejlesztőd), illetve ha a honlapnak van külön admin felülete, akkor ahhoz is állíts be új jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!