Mysql függvények átírása mysqli-re?
Miért, #3 is a te kérdésedre válaszolt, nem? :D
>> Hogyan válaszoltál ilyen gyorsan?
> Ennyi ideig tart bepötyögni 3 szót a gugliba
És totál korrekt válasz volt.
MySQLi a MySQL tovább fejlesztett változata.
A MySQL -es natív SQL parancsokon felül több lehetőség van, pl. objektumosított lekérdezések.
Ez Objektum orientált programozói szemléletet erősíti.
Illetve bind sok kezdőt SQL Injection hibájától megóvja.
Amit mindenképp meg kell első körben szoknod, hogy mysql_* helyett mysqli_* -t használj.
Illetve a illetve a mysqli_query, mysqli_error, mysqli_insert_id ... -nél elsőnek a kapcsolat változóját kell megadni.
Én azt szoktam javasolni hogy PHP elején kapcsolódnak, akkor rögzítse a kapcsolatott egy globális változóba. pl. $_ENV['CONNECT'] = mysqli_connect('localhost','user','pass');
mysqli_select_db($_ENV['CONNECT'],'adb'); /* Megadhato a connect részben is */
Lekérdezésnél pedig:
$select = mysqli_query($_ENV['CONNECT'],'SELECT * FROM `table` WHERE 1 LIMIT 0,30');
while($sor = mysqli_fetch_array($select,MYSQLI_ASSOC)) {
echo $sor['cell'].'<br />';
}
Igen, 3 másodperc a kérdést megválaszolni. (linkkel)
NEM, ez nem az az oldal, ahol én neked tök ingyen kisregényt írok. Ha más már leírta, minek szarozzak vele én is? Személyre szabott szájbarágós válasz kell? Keress egy programozót is fizesd ki az órabérét!
És igen, sokaknak nagyon nem jön be, hogy nem tépem feleslegesen a szám, jól le is lettem pontozva az első válaszomban.
G.
> Retardáltak vagytok. Ez a weboldal arról szól, hogy választ adjunk a kérdésre, de sajnos vannak olyan értelmi fogyatékkal élők, akik kritizálják a kérdést azzal, hogy guglizzák ki.
Kiscsillag, feltettél egy kérdést (#2), #3-as pedig válaszolt. Magyarul írtátok mindketten, elvileg értened kéne. Ha nem érted, akkor valószínűleg nem mi vagyunk retardáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!