MySql nem válaszol! Ötlet?
Nagyon valószínű, hogy a scripted valahol elakad. Próbáld meg valamilyen hibakeresési módszerrel nyomon követni, hogy melyik pont az a kódban, ami ezt okozza.
Segítség: [link]
Javaslom, hogy előbb a saját gépeden, a lokálisan feltelepített MySQL-szerver segítségével fejlessz, és ha kész, akkor tedd csak fel atw-re!
Könnyebb kideríteni a hibát, ha a helyi gépen tesztelgetsz.
Nem azt írtam, hogy baj van a scripteddel, hanem azt, hogy elakad. Az atw egy meglehetősen korlátozott webszervert és php értelmezőt tart fenn az ingyenes tárhelyekre, így meglehet, hogy bizonyos funkciók egyszerűen nem működnek vagy feltételekhez vannak kötve. Pl a htaccess működés nem támogatott, szerverszintű beállítások nem működnek (ini_set), de a header és session kezelésben is korlátos az atw.
Próbálj egy kevésbé korlátos ingyenes tárhelyet (pl 000webhost, byethost, hostinger), ha nem tudod kikerülni a problémát.
Közönséges echo adatbázis nélkül lefut?
Biztos, hogy a szerver támogatja a php tagedet? A sima <? nem mindenhol elfogadott.
Hostingert próbáld ki nekem bejött
regisztráltam mellé .tk domaint
Megvolt az egész ingyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!