Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Az ULTRAWEB. HU-n a WEBFTP-nél...

Az ULTRAWEB. HU-n a WEBFTP-nél hogyan kell a fájlokat úgy letölteni, hogy a neten megjeleníthetőek legyenek más számára is?

Figyelt kérdés

#weboldal készítés #ULTRAWEB.HU #fájlok letöltése
2015. júl. 3. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Wat?
2015. júl. 3. 13:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt szeretném elérni, hogy sikerüljön weblapot csinálni.
2015. júl. 5. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval.
2015. júl. 6. 02:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Normális választ várok! Nem kell az első felhasználóval egyet érteni, Ti nem értitek a kérdést, szóval feleslegesen írogattatok ide!
2015. júl. 13. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
A weboldaladat alkotó fájlokat, amiket valamilyen weblap szerkesztőben (ne adj Isten jegyzettömbbel vagy notepad++-val szerkesztettél) neked kell feltöltened (nem letöltened) az ultraweb szerverére. Ezt megteheted akár total commander segítségével is vagy a webftp-vel. Nyilvánvalóan az ftp-re a regisztrációval létrehozott jelszóval kell belépni. A kezdőlapod neve legyen index.html illetve a többi fájl és mappa olyan könyvtárszerkezetben, ahogy azt megszerkesztetted! Végeredményül lesz egy működő weboldalad.
2015. júl. 13. 18:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Idex-html-nek írtam be a leendő kezdőlapot, de még akkor se működik. Segítene valaki?
2015. júl. 14. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ha "Idex-html"-nek írtad, akkor nem caoda, ha nem jó.

Kicsít bővebben, hogy hogyan és mit csináltál?

2015. júl. 14. 21:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor Index.html helyett mi a helyes?
2015. júl. 15. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Az helyes csak nem kötőjellel, ahogy fentebb írtad (mondjuk kötőjelet nem támogat a fájlnév). :)

Nekem már 7 éve van ott egy kis weblapom, notepad++-val írtam az alapokat (a fő és a menü oldalak, stílusok) és a tartalom nagy része Word-ben készült (leírások). A feltötlést Total Commanderrel szoktam csinálni. Az oldalam mérete 75MB, 37 mappából és 724 fájlból áll. Minden zsírul működik (a főoldal index.html kell legyen).

Ezért is kérdezték, hogy pontosítsd, hogy mit hogyan csináltál, mert valami biztosan nem jó...

2015. júl. 15. 10:11
 10/10 A kérdező kommentje:
7.-es válaszoló! Úgy csináltam, hogy feltöltöttem a fájlokat és Index.html lett a leendő kezdőlap címe, a weblap címét is leírtam, bemásoltam a keresőbe, de akkor se indul be a lap.
2015. júl. 15. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!