Honnan lehet ingyenes étel-képeket letölteni? (Üzleti célra)
Sajnos a keresőmotorok a "free ikons/pictures" szavakra csak olyan oldalakat dobnak fel, ahol ténylegesen:
- vagy fizetni kell üzleti célú felhasználás esetén,
- vagy eleve jogvédettek a képek,
- vagy minden egyes felhasznált képnél oda kell írni, hogy honnan van.
Tehát mind zsákutca. (Az elfogadható lenne, ha csak az "About/Partnerek" részben fel kell tüntetni a weboldalt, ahonnan van)
* Legalább 256x200 pixel méretűek kellenének.
* fűszerek, étel-nyersanyagok, jellemzőket ábrázolók (Pl.: "jól átsütve")
Köszönöm a segítséget !
Google képkereső?! (keresőeszközök/méret)
Esetleg ha már üzleti akkor saját képekkel el lehetne látni.
Elvileg ezen az oldalon szabadon felhasználható stock fotókat találhatsz:
Nézd azért át a "Terms of use" részt, de szerintem amire neked kell, arra felhasználható. Nagyjából átfutottam, azt írja, hogy ha nem árulod magát a fényképet tovább, és megjelölöd a kép forrását, akkor használható, de azért nézz utána pontosan ennek a Creative Commons licence dolognak. (Nem értek a jogi dolgokhoz.)
Ha esetleg más oldalt keresnél, a "free food stock photos" szavak segíthetnek.
@zoos:
Logikus, hogy nem CSAK "free icons" kifejezésre kerestem! Hanem mindent kipróbáltam ami csak eszembe jutott, különféle szűrésekkel, de akkor is a "fizetős" oldalak jönnek be. :( Sőt, már több grafikussal is beszéltem, akik szintén nem tudtak segíteni. Ezért tettem fel itt a kérdésem.
Köszönöm szépen!
Igen a Pixabay.com -ot használom napi szinten.
(Már el is felejtettem, hogy itt 7 éve feltettem egy ilyen kérdést. :-D Akkor még nem voltak ezek az oldalak.)
A [link] is jónak néz ki, kb 100.000 "food" képpel.
Az elmúlt években sikerült összeszednem és méretre vágnom kb 800-at, már csak kb 30 macerásabb maradt, mint Pl.: fűszeres olivaolaj, pestós majonéz, tejszínes gombamártás, pirított hagyma ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!