Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a neve vagy honnan tudnám...

Mi a neve vagy honnan tudnám letölteni a Vatera által használt kép néző scriptet?

Figyelt kérdés

Olyan weblapon használható képnéző scriptet keresek amivel nem csak előre-hátra tudok a képekkel lépegetni de egy klikkel teljes képernyőre lehet váltani illetve még szebb lenne ha lenne olyan lehetőség is, hogy eredeti méretben nézni a képeket.

A Vatera által használt áruk képeinek a néző progija tetszik nekem, tudja a teljes képernyő opciót is, eredeti méretet nem, de már ez is sok segítség lenne nekem.

A Lightbox2-t ismerem, és idág használtam is, de sajnos nem tudja a teljes képernyő opciót. Tehát valaki tudna nekem javasolni olyan ingyenes kép nézegető scriptet amelyik tudja azt amit a Vateráé tud vagy esetleg még az eredeti méret opció is benne van?

2014. nov. 3. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon ügyes:

[link]

2014. nov. 3. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire értesz hozzá. Illetve nekem sajnos nincs most időm erre:

Én megnézném a vatera forráskódját. Valószínűleg JavaScript-ben van megírva. Az már más kérdés, hogy ez mennyire "ingyenes" (ha ez alatt a legálist értjük).

2014. nov. 3. 16:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszotokat, megnéztem az ilightbox-ot, ez nekem túl sokat tud, és nincs időm megtanulni, és a demojában sem találtam meg a slideshow-t, de másképp valóban egy sokat tudó progi.

10 évvel ezelőtt még valóban én is legelőször egy már működő website-ról szedtem le ilyen kis segéd progikat, tulajdonképpen most is megpróbáltam de erre sem volt elég időm ma, ezért is jöttem ide hátha valakinek van már kész receptje.

Mivel sürgős volt a dolog ezért Lightbox-ot használtam megint (a legújjabb verzióját) ami szuperül működik, csak eredeti nagyságban nem tudja mutatni a képeket.

2014. nov. 4. 02:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Lightbox 2-ben nincs teljes képernyős galéria, na nemár.
2014. nov. 4. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!