Hogyan gyakoroljak JavaScriptet/HTML-t/CSS-t?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő programozó, van is JavaScript háttértudásom, az egyetlen problémám hogy nem tudom milyen oldalakat csináljak gyakorlásképp...persze vannak ötleteim, de ezeket általában elég rövid idő megvalósítani. Érdemes lenne keresni egy oldalt, és összehozni olyat, ami kinézetre/működésre hasonló, ugyanazokat tudja?2015. jún. 26. 19:34
1/2 anonim válasza:
Csinálj játékokat. Amőba, tetrisz, 2048, faltörő, snake. Vagy csinálj UserScript-eket (GreaseMonkey/TamperMonkey), például egy GyakoriKérdések skin-t, meg új funkciókat bele. (Én egyszer elkezdtem egy ilyet, jó móka.)
2/2 anonim válasza:
Például egyszerű játékokat, HTML5 canvasra (tetris, amőba, snake szintűeket, vagy akár komolyabbat is, ha nagyon jó vagy benne.) Vagy egyszerű formos alkalmazásokat (különböző mértékegység átváltó, kódoló/dekódoló, tömörítő, konvertáló, vagy amihez kedved és tudásod van. )
Vagy mondjuk elkezdhetsz csinálni magadnak saját odalt/blogot, egyszerű admin felülettel, ahol tudsz új bejegyzéseket hozzáadni. (Persze ehhez nem árt valami szerveroldali nyelv + SQL ismeret sem.)
Próbálj ki különböző JavaScript könyvtárakat (pl.: JQuery, JQueryUI, AngularJS stb...) esetleg front-end keretrendszereket (pl: Bootstrap). Sokban megkönnyítik a munkát, gyorsabban lehet látványosabb oldalakat készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!