Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Az alább szerkesztővel lehet...

Az alább szerkesztővel lehet betűszínt állítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

a képen látható szerkesztőt használom weboldal adatfeltöltésére (nm tudom hogy van-e neve), egy olyan problémám van, hogy alapból szürke lesz a betűszín amit elmentek, de feketét szeretnék.

Eddig átállítgattam a forráskódban a style-ban hogy fekete legyen, de adott esetben egy 900 szavas tartalomnál elég időigényes lenne megtenni.

Tudnátok erre egy jó megoldást?

[link]

2015. jún. 22. 15:51
 1/5 A kérdező kommentje:
próbáltam a szöveg köré tenni egy <span sytle="color: #000000; "> </span>-t, de ezt meg nem engedi elmenteni, vagyis ha rámegyek hogy mentés akkor ez a két tag törlődik. Gondolom azért mert közben is használok span-okat, de csak fel kéne ismerje az összetartozókat :/
2015. jún. 22. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
A szerkesztőnek van, de itt kimaradt a panelből. :-D
2015. jún. 22. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:

ITT: [link]

A szerkesztő paneljának 2. sorában, utolsó előtti kellene.

2015. jún. 22. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Na ez csodás, köszönöm a választ, ilyen szerkesztővel még nem volt dolgom, smiley-t tudok beszúrni, de szövegszínt állítani nem :D
2015. jún. 22. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
User Script -ben újra inicializálhatod lap betöltése után a szerkesztőt benne már a számodra még kellő formázásokkal.
2015. jún. 22. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!