Hogy lehet a Tumblr oldalnak háttérzenét tenni?
Figyelt kérdés
Van egy egy Tumblr oldalam, addig már én is eljutottam hogy az SCM Music Player segítségével legeneráltam magamnak a HTML kódot amit be kéne írjak a "HTML Template"-be (magyarul nem tudom). Én ezt meg is találtam, még a "body" szócskát is de nem tudtam hova kéne beírnom. Sajnos nem értek a programozáshoz így könnyen lehet hogy hülyeséget csináltam. Valahányszor módosítani próbáltam és rámentem az "Update Preview" gombra minden eltűnt az oldalról. Posztok, az avatar, a leírás, egyszóval teljesen kiürült a blog és inkább nem mentettem le. Tudna valaki segíteni hogy pontosan hova kéne beírjam a HTML kódot?2015. jún. 18. 18:04
1/3 anonim válasza:
"Please paste the code into your HTML template, right under <body> or <body ...
(Tumblr user: go to Customize appearance > Edit HTML)"
Pontosan a <body> utáni sorba illeszd be, minden mást hagyj úgy ahogy van, többi kódot ne töröld.
Elvileg jónak kéne lennie.
2/3 anonim válasza:
"...oldalnak háttérzenét tenni"
-Nagyon jó ötlet egy oldalba zenét tenni.
-Abban az esetben, ha csak Te akarod nézegetni, és egyben garantálni akarod a 0 látogatás.
-Nehogy már Te döntsd el, hogy Én milyen zenét hallgassak.
Az olyan oldalakon ahol automatikusan induló zene van, azokat többnyire azonnal be is zárják a felhasználók.
3/3 anonim válasza:
Nézed a tumblr oldalad, közben a telefonodról lejátszod a zenét. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!