Egyszerű, monoton feladat megoldása mellé milyen háttérzenét / videót indítatok?
Pl. ha webfejlesztésben átveszek egy rakás adatot az oldalak között, és ellenőrzöm őket, vagy a jogosultságokat, esetleg valami egyszerű grafikai munkát végzek, szeretek indítani valamit. A sok monoton melótól hamar belefásulok... :/
Szoktam vlogot indítani, egy egész albumot vagy koncertet, vagy szinkronos filmet egy apró kis ablakban, meg rádióműsort. Hát Ti?
Én a "nem gondolkozós" feladatokhoz külön laptopon bedobok valami régi jól ismert filmet. Schwarzi pack, Terence Hill és Bud Spencer filmek. Esetleg tudományos filmek. Vagy ha van akkor tv.
Régen erre volt a family guy és a south park, csak már sokszor láttam őket.
esetleg saját zene gyűjtemény, vegyesen mindenféle youtuberól lekonvertált, vagy rádiók, Petőfi, Jazzy, Music FM.
Best of az Ősi Idegenek sorozat, akkora agyfasz hogy öröm hallgatni :D
Köszönöm szépen!
Én szoktam pl. Filmbarátok PODcast-et is hallgatni, de más ilyen jellegű műsor nem igazán jött még be. Ott van a POD Kedd, vagy a Konnektor, de valahogy nem az igazi egyik sem. :/
Reggeli rádióműsor felvételről, vagy letöltött film még, ami szóba jön. :D
Van, hogy valaki megkér, hogy tölts fel 150 elemet a rendszerbe, mert neki marha lassan megy, és tudod, hogy a következő 2 órád erre fog elmenni, vagy hibakezelést írsz egy űrlaphoz (adathossz, típus, stb) és olyankor életmentő tud ez lenni! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!