Wordpress sablon feltöltése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valaki letudná írni nekem,hogy lehet wordpresst sablont feltölteni ? Ugyanis az adminisztrációs felületen nincs olyan lehetőség,hogy sablon feltöltése csak a gyári wordpress sablonok vannak fent.
2015. jún. 17. 10:49
1/33 Tengor válasza:
Fantasztikus, hogy ma már mi mindent tud ez az internetnek nevezett valami: [link]
2/33 A kérdező kommentje:
A google után jöttem ide,mivel hogy a cikkek már több évesek azóta változott a Wordpress is. Ami annyit jelent,hogy a megjelenítésnél nincs olyan,hogy sablon feltöltése mint pl a Joomla-nál. Csak a gyári sablonok vannak ott. Tehát a kérdés adott.
2015. jún. 17. 11:04
4/33 Tengor válasza:
Tehát FTP-vel megpróbáltad feltölteni, ahogy az első link is írja v. csak elképzelted, hogy neked ez biztosan nem fog működni?
5/33 A kérdező kommentje:
Igen ftp-vel is próbáltam már. De amúgy wordpress.com és nem org gondolom van különbség.
2015. jún. 17. 11:15
6/33 anonim válasza:
Egy pillanat tehát feltöltöd a sablont a tárhelyedre csak nem tudod berakni mert nem találod ?
7/33 A kérdező kommentje:
Így van
2015. jún. 17. 11:42
8/33 anonim válasza:
Várjál hama csinálok egy oldalt azt megnézem pontosan hogy is van mert már rég csináltam
honnan töltötted le a témát ? linket kérhetnék?
9/33 anonim válasza:
admin ként kell bejelentkezned
Megjelenités-sablonok sablon feltöltése és zip formátumba kell felrakni majd telepit gomb
ennyi
10/33 anonim válasza:
tmp mappa van ? mert ha nincs az is kell 777 attributomok modositás t
nem tudok szépen kifejezni most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!