Nology kérdése:
Ez a laptop elég Front-end és Ui designre?
2015. máj. 31. 14:28
1/8 anonim válasza:
szerintem katasztrófális. kb minden hiányzik belőle, amit én eltudok képzelni egy design munkánál.. Persze nem értek hozzá :D
2/8 anonim válasza:
Belseje elég, billentyűzetét és kijelzőjét kéne élőben megnézned valahol, bár én inkább vennék normális notebookot, nem pedig ilyen extra vékony és gyenge cuccot, annyira csak nem fontos a súly, hogy megérje ekkora kompromisszumokat kötni.
4/8 Drone007 válasza:
Hardverben nem olyan rossz, webdesignre elég lenne. Egyedül a kijelző mérete nagyon kevés. Viszont ennyi pénzből egy ennél sokkal ütősebb asztali gépet össze lehetne rakni 2 (két!) 24" monitorral, 4magos i5-ös intel procival, R7-es videókártyával, 8GB rammal. Nem kell ám hanyatt esni a 128GB SSD-től.
Kiegészítő munkákhoz, ha már hurcolászni szeretnéd 100e körül is lehet jó lapost venni, ez erősen túl van árazva.
Pl. ez is tudja a fentieket kevesebb mint fele pénzért: [link]
5/8 A kérdező kommentje:
Asztali gépem az van. Notebook kellene hurcolászásra. Ha eszembe jut valami akkor előrántom és gépelek ezerrel.Csak ne legyen 15" os mert ami nekem van az majdnem 3 kg.
2015. máj. 31. 18:54
7/8 anonim válasza:
Külön monitor mindenképp vegyél mellé, bármit is veszel.
8/8 anonim válasza:
Ja, bocs, most olvasom a közbülső megjegyzésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!