Milyen felszereltségű vagy konfigurációval bíró laptop fog megfelelni egy diáknak, aki kiadványszerkesztőnek tanul (4+2 év)?
Figyelt kérdés
Nem a maximumra vagyok kíváncsi, hanem arra a szintre amivel már elboldogul.Szeptemberben fog kezdeni a szakközépiskolában.Érdekelne még hogy csak új vagy használt laptop is megfelel ennek a célnak?2014. dec. 7. 17:09
1/7 anonim válasza:
6 évre semmiképp nem terveznék használt laptoppal.
2/7 anonim válasza:
Még a 4 is sok, újjal is. Kiadványszerkesztéshez nem kellene egy nagy, színhelyes monitor inkább, mint a laptop kicsi csúnyácska képe?
3/7 anonim válasza:
Én a 3 éves kiadványszerkesztő múltam alapján megkockáztatnék egy legalább két monitoros rendszert ajánlani. Kell az asztalterület hozzá.
4/7 A kérdező kommentje:
oké...váltani fog laptopot, de milyennel kezdjen legalább 1-2 évre?
2014. dec. 7. 19:15
5/7 anonim válasza:
Használt üzletit ajánlanék. Normális anyaghasználat, nem megy tönkre a hordozástól, megbízható. Többszázezres régi gépeket meg lehet kapni olcsón.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. dec. 7. 21:14
7/7 Ellynor válasza:
Hello! Úgy látom ez a poszt eléggé friss :) Én is kiadványszerkesztő szeretnék lenni, legalábbis azt tanulni. Milyen iskolákat találtatok ti? Vagyis a kérdező esetleg hova jelentkezett? Én eddig amit találtam: SZÁMALK, Minerva, BKF és kisebb eléggé névtelen/bizonytalanokat. Ki melyiket ajánlaná? A jelentkezéshez oda van írva, hogy folyamatos. Tehát ha most jelentkezek az érvényes szeptemberre? Köszönöm a válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!