Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kéne segítség egy webshop...

Kéne segítség egy webshop felépítésében. Valaki Skype-on keresztül nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Beadandó házi ez, de sajnos nem értek a programozáshoz, ezért kérném a Ti segítségeteket, hátha tud valaki. Szép Estét!

2015. máj. 28. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#wdhun: igen kicsit erős, és van amit felületesen oktatnak, de amikor onnan kikerült kezdővel kellet együtt dolgoznom, derült ki hogy sokkal hatékonyabb, jobb tudással kerültek ki, mint más neves egyetem vagy főiskoláról.

pl. bizonyos pesti egyetemről kikerülő webfejlesztők, tipikus hiányossága az alapvető biztonsági ismeretek.

Mert csak zárójelesen említik meg a MySQL injectiont, és nem fordítanak jelentőséget neki, így akik ebbe dolgoznak később, súlyos biztonsági hibát ejtenek.

2015. máj. 30. 07:59
 12/14 anonim ***** válasza:

"bizonyos pesti egyetemről kikerülő webfejlesztők"

Ezzel az a baj, hogy egyetemen NEM webfejlesztőket képeznek. :)

Attól, hogy sokan annak mennek, még nem azok, ahhoz még tanulni kell. Én is csak azért mentem olyan irányba, mert egyetem előtt évekkel már elkezdtem vele foglalkozni.

"Összességében úgy éreztem, hogy csak irányt mutatnak. Tehát ha magadtól megtanulsz mindent akkor megy."

Az egyetem erről szól, hogy adnak egy alapot és irányokat és hajrá, ami érdekel/ami kell. Nem fogják a kezed, hogy várjál, elmagyarázom még egyszer, várj, megint, stb...

Nem véletlenül mondják, hogy nem az egyetemen tanulsz meg programozni, ez is teljesen igaz, ott az alapokat és elveket tanulsz max hozzá, a többi a te dolgod.

De egy kicsit már nem vagyunk a témánál.

2015. máj. 30. 12:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm az eddigi válaszokat, és ez nem egyetem, OKJ-re járok, már elkezdtem és megvan a regisztráció, bejelentkezés, szóval a fele megvan, nem akarom feladni és megbukni. Ma voltam edzeni kiadtam magamból a feszkót, még este neki állok és holnap fejezem be véglegesen. :) Mindenkinek szép hétvégét!
2015. máj. 30. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:

"egyetemen NEM webfejlesztőket képeznek"

Úgy értem, hogy egyetemen végzett programozók.

2015. máj. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!