Kéne segítség egy webshop felépítésében. Valaki Skype-on keresztül nekem segíteni?
MySQL is tud durva lenni. :-D
Mikor multi select történik. ;-)
Ha házi, akkor kritériumok alapján kell megcsinálni.
Nem kell túl bonyolítani, talán még a biztonságra se kell annyira figyelni.
(ha csak nincs megkövetelve, persze jobb ha oda figyelsz, alapszinten, de nem kell időt pazarolni vele)
Arra viszont készülj fel hogy ez legalább egy hetes meló lesz.
Főleg ha ez valami vizsga feladat, mert akkor bele is kérdezhetnek, és akkor jön a ciki ha más legépeli, lediktálja, és te nem tudod, hogy miért is...
Én azt javaslom olyat keress aki a közeledbe van, és magán órákat tud adni, ha tényleg nem megy.
(Segítenék, de Zalai vagyok)
Neeeem, ott is azert csak tanitanak valamit.
De ez tenyleg fura, feladnak egy ilyen szintu feladatot ugy, hogy semmit nem tudtok?
Erosen gyanus, raadasul ez nem egy 5 perc alatt elmagyarazhato dolog es megirni sem hiszem, hogy barki csak ugy megirja szivessegbol.
#5 Szintén saját tapasztalat? :D
Kérdező: ez tényleg összetett feladat ami nem 10 perc.. tehát csak megerősíteni tudom az előttem szólók véleményét és keress meg személyesen valakit. Pesten tudok segíteni, bár az időm nekem sincs ingyen.. mikorra kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!