Hogyan zarok be egy popupot egy form elkuldesevel?
Figyelt kérdés
nezoledtem nagyon sok helyen irnak rola, viszont egyetlen konkret peldat sem talaltam ami elejetol a vegeig megmutatja, hogy mivan.
valaki tudna mutatni egy mukodot?
2015. máj. 28. 13:15
1/8 Tengor válasza:
Milyen popup és milyen form?
2015. máj. 28. 13:16
2/8 A kérdező kommentje:
egy egyszeru php form. gyakorlatilag a submit utan szeretnem ha a popup eltunne. nem tudom milyen popup. akarmilyen, ami megjelenik egy oldal betoltesekor.
2015. máj. 28. 13:28
3/8 anonim válasza:
Normális esetben semmilyen sem jelenik meg egy oldal betöltésekor.
popup_window = window.open(""); //nyit
popup_window.close (); //bezár
close() zárja be, de csak ha JS nyitotta az ablakot.
2015. máj. 28. 13:48
4/8 A kérdező kommentje:
aki ert hozza az azt is erti, hogy mirol beszelek. es mint irtam, mar utananeztem... szted a ket soros kis javascript kododbol megoldom???
koszi a faradozast, de semmivel nem vagyok elorebb.
kell egy popup script. amit majd megoldok. a legfontosabb hogy a submit elkuldesekor a popupnak be kell zarodnia automatikusan.
2015. máj. 28. 14:29
5/8 Tengor válasza:
Popapot lehet egy párféleképpen megjeleníteni. Nem tennél fel esetleg példa kódot, amin látszik, hogy hol hozod létre a popupot, hol jeleníted meg és hol küldöd el, amit el akarsz küldeni? (ne ide tedd fel, hanem valami kód megosztóra!)
2015. máj. 28. 14:47
6/8 anonim válasza:
Szóóóval, szerinted itt senki sem ért hozzá, mivel azt hiszed rendesen leírtad amit - ahogy akarsz. Sok sikert, valószínűleg már rég kész lennél ha meg tudnád érteni a példákat amiket eddig olvastál, szerintem ne te próbáld megítélni, hogy ki ért hozzá, főleg amíg ilyen alap dolgokban kell mások segítségét kérned. Több infót adj és majd megírja neked valaki amit csak átmásolsz és örülsz.
2015. máj. 28. 15:06
7/8 anonim válasza:
Egy form elküldésével semmilyen popup nem ugrik föl, amit be kéne zárnod.
De ha mégis ez történne:
window.addEventListener("load", init);
function init(){
formod.addEventListener('submit', function(){
popupAblakod.close();
});
}
2015. máj. 28. 15:12
8/8 anonim válasza:
Attól, hogy valaki nem írja meg helyetted a kódot, még nem kell leszólnod a válaszát. Ne várd el hogy más megírja helyetted az egészet, örülj hogy támpontot adott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!