Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Azt hogy lehet megoldani hogy...

Azt hogy lehet megoldani hogy átdolgozott weboldal új linkjeit minél hamarabb indexelje és cserélje le a google?

Figyelt kérdés
Jelenleg többszáz linket indexelt, de azok már nem élnek, mert nem úgy lett fejlesztve, hogy azt kövesse. Ezáltal a régi linkek nem működnek. Hogy lehetne a google-t rávezetni az új linkek indexelésére és a régik lecserélésére?
2015. máj. 28. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:

régi linkek 301 -el átirányítani az újra.

Viszont ehhez tudni kell a régi és új eléréseket.

2015. máj. 28. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, átirányítással, vagy megvárod, hogy a Googlebot odamásszon és indexelje.
2015. máj. 28. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha megvan a régi sitemap.xml akkor össze lehet hegeszteni az újjal ezt a 301 megoldást? Az az igazság hogy még nem csináltam ilyet és nem is tanították, így nem nagyon tudom de ha van egy támpont onnan akkor okés a dolog.
2015. máj. 28. 13:14
 4/6 b4r4thg ***** válasza:
Ha megvan a sitemap, akkor igen. Érdemes szerintem linkenként külön beállítani, hogy melyik pontosan melyik új oldalra dobjon át.
2015. máj. 28. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha van ~900 linkem akkor manuálisan mindet állítsam át... hát jól hangzik. Nincs valami egyszerűbb megoldás erre php-ban vagy .htaccess-el?
2015. máj. 29. 08:20
 6/6 b4r4thg ***** válasza:

Akkor minden régi linket dobj át a főoldalra, a fontosabbakat pedig külön definiálod.

Google-n szerintem erre találsz htaccess generátort

2015. máj. 31. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!