Mi a véleményetek a tarhely.eu All inclusive csomagjáról?
Nekem egy másik problémám lehet majd az adatforgalom korlat.
Az egyik oldalamon egy badoo, vagy taggedin szerű társkeresés szeretnek létrehozni. Az elején még elmegy,
de ha nagyobb forgalmú lesz az már gondot jelenthet.
#11: igen erre a korlátozásra céloztam.
Hogy aktívan egyszerre ennyien érhetik el a szervert.
Nálam mint írtam csúcs időben akár 100 felhasználó is kérhet információt adott pillanatban az oldaltól.
(pl. ajax alapú rendszeres tartalom frissítés miatt, pl chat, ez a szám még jóval több is lehet)
Ha VPS kell, akkor irany a DigitalOcean, olcso, egyszeru es nincsenek ilyen korlatozasok.
cPanel pedig egyaltalan nem "kell", ha van minimalis linuxos ismereted es ssh-t hasznalsz. Ez minden VPS-re igaz, be tudsz lepni es barmit meg tudsz csinalni a konzolbol, akar netes tutorialok alapjan.
09:06
Megnéztem a Digital Ocean-t, de itt csak sima Cloud tárhelyek vannak csak annyi előnyel, hogy SSD-t használnak de emellett ugyan úgy van transzfer limit, még egy idegesítő dolog, hogy túl kevés infót adnak róla meg.
bővebb analizálás után latom mégis VPS csak itt másképp nevezik....
te ezt használod 09:36-os ?
Jo ideje mar, igen.
Raadasul eddig 5$-t fizettem be es most meg van 110$ a szamlamon, szoval meg olcso is. :)
(Van githubos diak kedvezmeny kupon, meg ok is neha adnak 5$-okat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!