Szeretnék .hu - s weboldalat. Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Lehetőleg első sorban ingyenes dologra gondoltam, de egy kevés pénzt talán rá tudnék áldozni.2010. febr. 25. 21:46
1/10 anonim válasza:
Ingyen efelejtheted, keress egy szolgáltatót, aki foglalkozik domain regisztrációval és kínál tárhelyet is. Nem túl drága, egész olcsón hozzá lehet már jutni, kb. évi 10 - 15 ezer forint.
2/10 anonim válasza:
Ehhez domain-nevet kell regisztrálnod, ezt nem lehet ingyen, de nem kerül olyan sokba.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Akik 5 vagy annál több ezerről beszélnek, valószínű az életbe nem regisztráltattak domaint.
1-2 évre 2-4 ezer ft. Ha ennél drágább, akkor az drága.
Keress fel egy regisztrátort: www.domain.hu - itt lesz lista róluk. Figyelj oda, hogy névszervereket, adminfelületet, esetleg tárhelyet biztosítanak-e.
6/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, még mielőtt elszaporodnának az okosok, megemlíteném, hogy a 10 - 15 ezer forintot tárhellyel együtt értettem.
7/10 anonim válasza:
én is tárhellyel együtt értettem az 5-8 ezret
8/10 anonim válasza:
Én tárhellyel együtt 2 évre br. 3000 Ft-ot fizetek :D.
9/10 anonim válasza:
Azért nem árt tudni hogy a szolgáltató, azon felül hogy tárhelyet biztosít még mit kapunk. Komolyabbnál, Cpanel jó lenne, php és sql futási lehetőség (bár manapság ez alap). Milyen php verzió (nem mindegy), korlátozott-e az sql (sajna itt-ott igenis korlátozzák), és persze modrewrite engedélyezve van-e, ez nagyon fontos lehet, néhol ezt sem engedélyezik.
10/10 anonim válasza:
Szia!
A .hu-s elég drága de én tudok .info-s domaint 3GB tárhellyel, 10 aldomainnal és 10 e-mail fiókkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!