Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a jobb, az ultraweb...

Melyik a jobb, az ultraweb vagy a freeweb?

Figyelt kérdés
Honlapot szeretnék készíteni, de nem tudom, hogy melyik ingyenes tárhelyszolgáltatónak egyszerűbb a használata/biztonságosabb/több tárhelyet ad? Melyiknél lehet látogatottabb a honlapod? Ha tudtok mást, ami jó, írjátok ide! Köszi!
2010. febr. 25. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:

atw.hu több tárhelyet ad mint ez a kettő.

bár mindegyik korlátoz valamiben.

hasonlítsd össze őket, melyik mit kínál és döntsd el melyik felel meg neked.

az extra.hu volt a legjobb amit eddig próbáltam.(sajnálom is, hogy nincs már vagyis nem lesz.)

A látogatottság pedig nem a tárhelytől függ hanem a reklámtól és , hogy mennyire van rá igény ami rajta van.

2010. febr. 25. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Az Ultraweb sokszor lassan futtatja a php-t, lomhán fér hozzá az adatbázishoz. Külföldről nem lehet elérni, tehát ha külföldről bérelt neted van akkor esélytelen ftp-zni. Az ügyfélszolgálat sem jó, mármint persze én fizettem domain+tárhely szolgáltatásért. Jót nem tudok róluk nagyon mondani. Igazán ha ingyenes tárhely kell akkor ne ezeken gondolkodj.

mondok kettőt ami biztos, hogy jobb:

[link]

[link]

2010. febr. 25. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ember, pár ezer ft/év -ért gigás tárhelyet kapsz, reklámmentesen, saját domainnel. Az ingyenees tárhelyekkel csak szívni fogsz, felejtsd el őket.
2010. febr. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!