Megszeretném tanulni hogy hogyan csináljak photoshopal webdesign-t valaki segítene nekem?
Előtte kénytelen leszel alap html, és CSS tudásra szert tenni. Így első körben ilyen tutorial-okat keress. Ha a tudásod már megvan, és tudsz csinálni aránylag esztétikus oldalt keretekkel, normális elrendezésben, css-el, na akkor már tudni fogod magadtól, hogy PS-ben mit, és hogyan kéne csinálnod. :)
Enélkül kicsit nehézkes elmagyarázni.
Első válaszolónak. Ez így igaz ahogy mondtad, de látványosabb webgrafika elkészítéséhez már úgymond tehetség hajlam, kreativitás is szükséges.
lekerekített sarkú szövegdobozok, színátmenetes, vagy animált gif gombok, fejléckép összedolgozás.
ilyet egyszerű megcsinálni és tudni kell hozzá az alap html-t már csak a méretezés elrendezés szempontjából is, melyik képet hol kell elvágni, hogy az pontosan illeszkedjen egy másik kerethez meg hasonló.
Viszont ha egy játékoldal grafikáját kellene elkészíteni akkor nem tudnám én sem, hogy hogyan kezdjek neki.
Hali! Én ebből élek :D
www.szakhoz.hu
www.speedybicikli.hu
stb.stb.
a lényeg hogy rengeteg rajzolj. tervezz papíron elhelyezkedést. színeket párosíts össze. én általában 3 színt használok 1 honlap elkészítésénél.
a menüket mindig horizontálisan rendezem el de ez szubjektív. a lényeg hogy rjzolgass sokat ;)
Fú de gyűlölöm a flash oldalakat. :)
Azt viszont el kell ismernem, hogy a második link egy nagyon szépen kidolgozott oldalra mutat. Az egyedüli baj vele az, hogy flash. :)
Nem ajánlom a flash-t komplett oldalak készítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!