Van egy Youtube csatornám, hogy csináljak feliratkozókat?
Figyelt kérdés
filmek előzetesét töltöttem föl (2)2015. máj. 13. 17:31
21/35 A kérdező kommentje:
kösz :D
van csatornád?
feliratkoznék!!
2015. máj. 13. 18:38
22/35 Szaranszk366 válasza:
Van csatornám, igen. Bár régebben foglalkoztam vele pár napot, azóta nem használom.. 13 feliratkozónál tart így is. Ha futtatnám rendszeresen, nyilván több lenne. :) Bár elgondolkoztam rajta, hogy lehet újra be kellene futtatnom. :)
Itt a csatorna elérése: https://www.youtube.com/user/gaberrr12345
23/35 anonim válasza:
Buta vagy mint a tök a videózáshoz, de azt várod hogy majd ezrek iratkoznak fel rád. Na ezért nincs feliratkozód.
24/35 A kérdező kommentje:
a 112 életmentők népszerű sorozat volt
szerették de most nincs a tv-ben
feltöltöm azt!!
2015. máj. 14. 16:22
25/35 anonim válasza:
Hurrá! Ettől biztos 100.000 Feliratkozód lesz. Még mindig nem veszed észre hogy az egész hozzáállásoddal van a baj?
26/35 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak????
2015. máj. 14. 16:32
27/35 anonim válasza:
Érdekes, egyedi szórakoztató tartalmat. Ja hogy ahhoz időt és energiát is kéne bele fektetni, nem csak ütni az upload gombot.
28/35 A kérdező kommentje:
nem ismerem miaza upload?
2015. máj. 14. 16:48
29/35 Tengor válasza:
Google Translate!
Ha jogvédett anyagot teszel fel, akkor még be is zárhatják a csatornádat. Hiányzik az neked?
30/35 anonim válasza:
"nem ismerem miaza upload?"
na itt már tényleg nagy bajok vannak. Inkább ne erőlködj, töröld a csatornádat aztán maradj meg nézőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!