Atty1457 kérdése:
Hogyan tudom törölni a régi youtube csatornám?
Figyelt kérdés
A probléma ott kezdődik, hogy tényleg nagyon régi. Annyira, hogy nem emlékszem a jelszóra, és azt se tudom kérni, hogy az e-mailemre küldjenek újat, mivel időközben az is megszünt. Lehetséges valahogy jelezni a youtube felé, hogy az az enyém volt és szeretném ha megszünne?2015. febr. 15. 10:02
1/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rajta a videókon, és mivel ugye az e-mail cím megszűnt az utolsó két megoldás sem hasznos. Van mód arra, hogy egy hús-vér emberrel tudassam a problémát aki a youtube-nál dolgozik? A kapcsolatfelvétel pontnál én nem találtam ilyen lehetőséget.
2015. febr. 28. 16:01
5/5 anonim válasza:
A YT-ot a Google 2009-ben vásárolta meg, tehát nála kell érdeklődni. Tlf. számuk nincs.
A "legközelebbi" Google iroda (ahol magyar munkatársak is dolgoznak), melyhez telefonszám is tartozik, az az Írországi Google, melynek száma: +353 (1) 436 1001. Bár én sosem próbáltam, azért nehezen tudnám elképzelni, hogy egykönnyen élő embert kapcsolnának be, pláne, hogy mindezt magyar nyelven.
Marad a személyes felkeresés vagy a bizonytalanabb postai levélküldés a Bp-i részlegének:
Google Budapest
Árpád Fejedelem útja 26-28.
Budapest, Hungary
1023
Esetleg: Létezik mindenesetre egy, leginkább a magyar nyelvű szolgáltatásokkal specifikus észrevételek eljuttatására szolgáló e-mail cím: eszrevetel {kukac} gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!