Hogyan tudnék a horgászegyesületünknek valami frankó
weblapot csinálni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 11:15
1/8 anonim válasza:
Ezt milyen szempontból kérded? Mennyire értessz a weblapkészítéshez? Vagy csak nincs 5leted?
2010. febr. 24. 12:02
2/8 A kérdező kommentje:
Lövésem sincs hogy kell neki kezdeni,még nem csináltam ilyet!
2010. febr. 24. 12:12
3/8 anonim válasza:
hát..., mivel már kitaláltad, hogy miről fog szólni az oldal (gondolom valami bemutatkozó oldal lesz) akkor szerintem csináld meg a designt, és találd ki a szöveget, ezt nem olyan egyszerű leírni, de ha akarod, megcsinálom neked ingyen:D vegyél föl msnre és megbeszéljük, hogy hogy legyen: szmario@msn.com
2010. febr. 24. 16:37
4/8 compactegon válasza:
1. tanuld meg a html és css-t legalább
2. optimalizáld is az oldalt, hogy megtalálják (anélkül értelmetlen)
3. ne ingyenes tárhelyre tedd fel
2010. febr. 25. 08:47
5/8 anonim válasza:
Előző válaszoló, na és mért ne tegye föl ingyenes szolgáltatáshoz? Ha lövése sincs hogy kell weblapot készíteni, akkor szerintem egy kicsit erős lesz neki a HTML dolog. Én a lapunk.hu-t ajánlanám. De előbb nézd meg a bemutató oldalt, hogy sikeres legyél. [link]
2010. febr. 25. 18:39
6/8 anonim válasza:
jajj ne már..., lapunk.hu?! ennél sokkal jobban, önálóbban meg lehet csinálni. letölti a Namo webeditort, meg a gimp 2.6-ot és csinál magának egy szép honlapot, HTML, PHP, Javascript, CSS és mindenfajta tudás nélkül. ennyi:D
ja, és én az ultraweb.hu-t ajánlanám, mint ingyenes tárhely, én is az uw-t használom. ÉS AZ AJÁNLATOM MÉG MINDIG FENNÁLL, Szívesen csinálok neked honlapot ingyen. ;)
2010. febr. 25. 20:06
7/8 compactegon válasza:
02 25: azért, mert azt írta, "frankó" weblapot. Azt még csakcsak lehet csinálni ingyenes tárhelyen, de akkor már inkább tényleg az uw, vagy atw. Fos mlap, meg ilyenolyan lap.hu helyett...
Aki weboldalt akar csinálni, igenis tanulja meg legalább az alapokat.
2010. márc. 4. 13:29
8/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval, de mondom, én szivesen megcsinálom az oldalt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!