Hogyan tudok weblapot készíteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
A mindenkilapja.hu-n szeretnék készíteni, de nem tudom elkezdeni. Hogyan kell csinálni? Egyáltalán ingyenes oldal? Ha nem, tudtok olyat mondani?2011. okt. 2. 12:51
1/7 anonim válasza:
Természetesen ingyenes, de tudok egy jobbat ajánlani: www.eoldal.hu
Itt mindent leírnak részletesen, kb 10 perc alatt elkészítheted az oldalad.
2/7 anonim válasza:
A minenkilapja valóban ingyenes, de elég gagyi (nem fikázni akarom, nézd meg, tele reklámmal, idétlen boxokkal, stb). Javaslom a www.5mp.eu hu portált. Ingyenes, és nagyon profi, én több oldalt csináltam a fizetős verzióján (www.shp.hu) és nem bántam meg.
Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Szia!:)
Én is az www.eoldal.hu-t ajánlom! Nagyon könnyű megcsinálni, viszont nagyon jól meg lehet ennek ellenére! És ingyenes! Én is ott csinálok weboldalt!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket és hol lehet elolvasni a leírást?
2011. okt. 2. 14:09
6/7 anonim válasza:
Ne bajlódj vele, ilyen kattintgatóst megcsinálok neked egy ezresért. adam.bence99@freemail.hu
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a videót.:) Ádám Bence, nem olyan fontos, hogy pénzért csináltassam meg, és a helyedben nem írnám ki csak úgy az e-mail címem, mert akárki visszaélhet vele!!!
2011. okt. 7. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!