Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mondanátok nekem minőségi és...

Mondanátok nekem minőségi és ingyenes honlapkészítő szolgáltatásokat?

Figyelt kérdés

Mindent csak az alábbiakat ne:

-eoldal.hu

-mlap.hu

-lapunk.hu

-mp5.hu

-honlapom.com

Ezeket azért nem kérném mert nagyot csalódtam valamennyiükben...

2010. febr. 21. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Próbálkozz atw.hu val. csak köll hozzá weboldalkészítő progi(pl. web page maker) és köll tudnod használni a total commander FTP connect funkcióját. ha mégse tudod a weboldalon leírja hogy mit köll csinálni.
2010. febr. 21. 19:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Így, ebben a megfogalmazásban sosem fogsz ráakadni. Mert vagy ingyenes, vagy minőségi. Valamit valamiért.
2010. febr. 21. 23:08
 3/12 anonim ***** válasza:

Jól, gyorsan olcsón, dolgozok, de ebből csak kettőt választhatsz.

jól és gyorsan = nem olcsó

jól és olcsón = nem gyorsan

olcsón és gyorsan = nem jó

Kb így működik a weboldalaknál is.

ami ingyenes webes felületü szövegszerkesztőben írod sablonok szerint az nem lesz valami egyéni és szép és jó, mert tele lesz reklámmal.

Amit nem csinálnak meg helyetted, tehát adnak tárhelyet meg aldomaint, ahhoz neked kell megírnod az oldalt valamilyen forrás szerkesztővel (jegyzettömb, editplus, akármi).

viszont ők is tesznek reklámokat a kész weboldalra.

2010. febr. 22. 00:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom de nem fogadom el az ajánlatot. Nem szándékozom pénzt költeni erre a dologra mert csak személyes oldalt szeretnék. Annyi lenne a kritérium hogy lehessen rá zip fájlt tölteni, legyen rajta galéria, fórum, meg miegymás... és lehessen rajta az oldalsávba is szerkeszteni. Nem létezik más ilyen ingyenes honlapszerkesztő amely megfelel ezeknek?
2010. febr. 22. 18:22
 5/12 Akira001 válasza:

Ha minőségit szeretnél, ott a gportal. Nekem is ott van honlapom.

Sajnos ma már az sem ingyenes, de 100%-ig reklámmentes. Kivéve, ha te raksz be hirdetést. :D

Az én oldalam még a régi rendszerben lett regisztrálva így ingyenes életem végéig, de megnéztem neked az árakat.

A portál a létrehozástól számított 2 hétig ingyenes. Amennyiben az oldal létrehozása után a 3 hónapos díjcsomagot választod, a választás előtt 20 kreditet (kb. 200.- Ft), majd 3 havonta ismét 20 kreditet kell feltölteni az oldalra. Ha az oldal létrehozása után a 12 hónapos díjcsomagot választod, a választás előtt 50 kreditet (kb. 500.- Ft), majd évente újra 50 kreditet kell feltölteni a portálra.

Csak, hogy lásd milyen lehetőségek vannak a gportal-ban, itt az én oldalam címe. :)

[link]

Választottam egy alap sablont, ami az egyéniségemnek a leginkább megfelel, azután már mindent én vittem fel. A hátteret az oldalsávban levő képeket...mindent. :)

2010. febr. 23. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha személyes weboldalról van szó és nem éri meg neked pénzt belefektetni (nem hoz bevételt). Akkor vagy kompromisszumot kötsz egy ilyen sablonosan szerkeszthető ingyenes szolgáltatással és elfogadod mit lehet és mit nem. Tehát, hogy korlátozva van sok minden.

Viszont ha nem fogadod el ezt mert egyéni lapot szeretnél mert vannak feltételeid:

"Annyi lenne a kritérium hogy lehessen rá zip fájlt tölteni, legyen rajta galéria, fórum, meg miegymás... és lehessen rajta az oldalsávba is szerkeszteni. Nem létezik más ilyen ingyenes honlapszerkesztő amely megfelel ezeknek?"

www.atw.hu

Ingyenes, 500MB tárhely, php + Mysql adatbázis,

mindent megtudsz rajta csinálni amit leírtál, viszont

saját kezűleg kell megírnod a weboldalt.

olyan fájlt töltesz fel amilyet akarsz (kivéve személyiségi jogokat sértő).

olyan oldalsávot szerkesztesz bele a weboldaladba amilyet akarsz.

Galériát, fórumot, még csak meg sem kell írnod mert léteznek előre megírt "motorok" [link]

nélkülözhetetlen, hogy ismerd a webszerkesztést minimum a HTML és CSS -t jól, némileg PHP alapjait is.

Viszont komplett CMS rendszert is feltölthetsz (e107) ami már sokmindent tartalmaz, dizájn, rengeteg sablon, regisztráció, üzenőfal, meg ami kell hozzá.

2010. febr. 23. 13:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Vannak feltételeim amit a lapunk.hu ingyenes szolgáltatás ki is tudna elégíteni, de tudok kompromisszumot is kötni ilyen szolgáltatásokkal. A baj csak az hogy a lapunk.hu tiltott mert próba oldallal kezdtem a regisztrációt, hogy először kitapasztaljam a rendszert. Hibáztam... Viszont nem igazán szeretnék ennél bonyolultabb dolgokba belevetni magam. (pl.: hogy én írjam meg az egész weblapot)
2010. febr. 25. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez a kitiltás miben nyilvánult meg?

nem tudsz új nevet regisztrálni?

Letiltotta az e-mail címed, vagy IP alapján szűri, hogy nem regisztrálhatnak azok újra akiket kitiltanak?

Próbaoldal? Ezt, hogy érted mit töltöttél fel rá ami miatt kitiltott?

2010. febr. 26. 11:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Úgy működik a tiltás, az én esetemben, hogy mivel azt a próbaoldalt töröltem, ezért tiltott a rendszer. Olyan alapon hogy ha sikertelenség miatt törölsz egy weblapot akkor valószínűleg a következő honlapod sem lesz jobb minőségű. Nem raktam fel semmilyen tiltott tartalmat. De a lapunk.hu-n írták hogy gyengítenek a tiltás rendszerén, és feloldják az összes tiltást. Valószínűleg az enyémet is. De még mindig van egy problémám, (mi jöhet még?) az hogy OK NÉLKÜL a bemutató oldalról letiltottak, (webzoli.hu) és így nem tudok segítséget kérni honlapszerkesztés terén. Írtam már nekik E-mailt, hogy bebizonyítsam ártatlanságomat, de semmi, nem válaszoltak. Szóval most ez a nagy helyzet...
2010. febr. 26. 17:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Én ezt használom, nekem bevált:

[link]

2010. márc. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!