Mondanátok nekem minőségi és ingyenes honlapkészítő szolgáltatásokat?
Mindent csak az alábbiakat ne:
-eoldal.hu
-mlap.hu
-lapunk.hu
-mp5.hu
-honlapom.com
Ezeket azért nem kérném mert nagyot csalódtam valamennyiükben...
Jól, gyorsan olcsón, dolgozok, de ebből csak kettőt választhatsz.
jól és gyorsan = nem olcsó
jól és olcsón = nem gyorsan
olcsón és gyorsan = nem jó
Kb így működik a weboldalaknál is.
ami ingyenes webes felületü szövegszerkesztőben írod sablonok szerint az nem lesz valami egyéni és szép és jó, mert tele lesz reklámmal.
Amit nem csinálnak meg helyetted, tehát adnak tárhelyet meg aldomaint, ahhoz neked kell megírnod az oldalt valamilyen forrás szerkesztővel (jegyzettömb, editplus, akármi).
viszont ők is tesznek reklámokat a kész weboldalra.
Ha minőségit szeretnél, ott a gportal. Nekem is ott van honlapom.
Sajnos ma már az sem ingyenes, de 100%-ig reklámmentes. Kivéve, ha te raksz be hirdetést. :D
Az én oldalam még a régi rendszerben lett regisztrálva így ingyenes életem végéig, de megnéztem neked az árakat.
A portál a létrehozástól számított 2 hétig ingyenes. Amennyiben az oldal létrehozása után a 3 hónapos díjcsomagot választod, a választás előtt 20 kreditet (kb. 200.- Ft), majd 3 havonta ismét 20 kreditet kell feltölteni az oldalra. Ha az oldal létrehozása után a 12 hónapos díjcsomagot választod, a választás előtt 50 kreditet (kb. 500.- Ft), majd évente újra 50 kreditet kell feltölteni a portálra.
Csak, hogy lásd milyen lehetőségek vannak a gportal-ban, itt az én oldalam címe. :)
Választottam egy alap sablont, ami az egyéniségemnek a leginkább megfelel, azután már mindent én vittem fel. A hátteret az oldalsávban levő képeket...mindent. :)
Ha személyes weboldalról van szó és nem éri meg neked pénzt belefektetni (nem hoz bevételt). Akkor vagy kompromisszumot kötsz egy ilyen sablonosan szerkeszthető ingyenes szolgáltatással és elfogadod mit lehet és mit nem. Tehát, hogy korlátozva van sok minden.
Viszont ha nem fogadod el ezt mert egyéni lapot szeretnél mert vannak feltételeid:
"Annyi lenne a kritérium hogy lehessen rá zip fájlt tölteni, legyen rajta galéria, fórum, meg miegymás... és lehessen rajta az oldalsávba is szerkeszteni. Nem létezik más ilyen ingyenes honlapszerkesztő amely megfelel ezeknek?"
www.atw.hu
Ingyenes, 500MB tárhely, php + Mysql adatbázis,
mindent megtudsz rajta csinálni amit leírtál, viszont
saját kezűleg kell megírnod a weboldalt.
olyan fájlt töltesz fel amilyet akarsz (kivéve személyiségi jogokat sértő).
olyan oldalsávot szerkesztesz bele a weboldaladba amilyet akarsz.
Galériát, fórumot, még csak meg sem kell írnod mert léteznek előre megírt "motorok" [link]
nélkülözhetetlen, hogy ismerd a webszerkesztést minimum a HTML és CSS -t jól, némileg PHP alapjait is.
Viszont komplett CMS rendszert is feltölthetsz (e107) ami már sokmindent tartalmaz, dizájn, rengeteg sablon, regisztráció, üzenőfal, meg ami kell hozzá.
Ez a kitiltás miben nyilvánult meg?
nem tudsz új nevet regisztrálni?
Letiltotta az e-mail címed, vagy IP alapján szűri, hogy nem regisztrálhatnak azok újra akiket kitiltanak?
Próbaoldal? Ezt, hogy érted mit töltöttél fel rá ami miatt kitiltott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!