Szerintetek milyen az oldalam?
szerintem inkább valami blogot csinálj, mert ez borzalmas:
- az az összevissza mozgó kép az elejin
- ronda szín párosítás
- rengeteg reklámok
- kicsit betű
- ronda menü
Nem tudom, férfi vagyok... szerintem r.nda.
Igazából ne foglalkozz a véleményemmel, nem nekem van.
Nem túl igényes, helyenként túl csicsás, a szöveg túl világos a fehér dobozháttéren. Maga az összeállítás, néhol a fogalmazás igen tucat. Ezzel nem túl sok látogatót fogsz bevonzani. Az ilyen oldalak körülbelül 8 évvel ezelőtt voltak nagyon "trendik".
Az írási stílusból arra következtetnék, hogy 14-15 évesnél nem vagy több, illetve a hasonló stílusú kortársak a célközönsége az oldaladnak. Ennél többet kell kihoznod belőle, de legalábbis ráférne valami átalakítás. Attól eltekintek, hogy ez egy újabb ékes példája az olyan oldalaknak, amelyek szimpla gyűjtőként szolgálnak az internetről összelopkodott csilli-villi képeknek és egyéb, "csajos" dolgoknak.
Mondom ezt úgy, hogy én is lány vagyok, bár erős gyanúm, hogy korántsem egy korosztályból származunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!