Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik lenne nekem a legideáli...

Melyik lenne nekem a legideálisabb weblap szolgáltató?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy mezei weblapot zeneszövegeknek, semmi extra. Annyi igényem lenne még, hogy oldalt(+ esetleg ahova lehet) reklámot tudjak majd kitenni, illetve azért egy kis designe-t csinálni. Nem szeretnék túl sokat fizetni, és nem akarok ilyen "www.XY.ATW.hu", vagy www.XY.blog.hu" ingyenes oldalakat. Szóval a reklám fontos része lenne az oldalnak, kb csak ennyi a lényeg. Meg persze, hogy hosszabb szövegeket is ki tudja írni, esetleg egy kisebb kereső, amivel az emberek meg tudják találni az oldalon belül azt, amit szeretnének. Szóval még egyszer mondom: Nem akarok ingyenes webet, a későbbiekben reklámokat tennék ki.

Előre is köszi. :)

2015. ápr. 21. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Tárhelyszolgáltatóra gondolsz, ugye?

Keress rá a google-ben (pl tárhely) és az első pár árait és a szolgáltatás minőségét hasonlítsd össze.

Ha weboldalt akarsz készíttetni, az picit más, bár sokszor együtt is kínálják cégek (pl. weboldalt készítenek neked és segítenek tárhely és domain bérlésben is).

Van olyan tárhelyszolgáltató, ahol a tárhelyen könnyen tudsz telepíteni ingyenes cms rendszereket, és akkor te építed fel az oldalt.

2015. ápr. 21. 20:47
 2/7 Drone007 ***** válasza:

Ajánlom a tarhely.eu-t. Vannak kifejezetten SEO ill. CMS-specifikus tárhelyeik nem túl drágán. Pl.:

[link]

Vagy ott van még a hostinger.hu. A prémium (fizetős) szolgáltatásuk sokkal jobb mint az ingyenes (az elég korlátos), és náluk is van script-telepítő, amivel fel lehet tenni ingyenes cms-eket.

Persze domain nevet is bérelned kell, de ezt a tárhelyszolgáltató általában elintézi neked, ha úgy rendeled meg a tárhelyet.

2015. ápr. 21. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:

tarhely.eu -nál most volt orális interakcióm.

Kis oldal okés, de elég terhelt szerverei vannak.

Így egy pofásabb CMS igen csak lassúcska rendes optimalizáció mellet is.

2015. ápr. 22. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2007 óta van viszonteladói tárhelyem a tarhely.eu-nál és szerintem nincs velük gond. Volt nálam webáruház is, ami 30 ezres egyedi látogatottságú havonta, aminek volt 200 GB-os havi forgalma is és nem volt fennakadás.
2015. ápr. 22. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Tárhely.eu szerintem is. hihetetlenül segítőkészek, bár akkora tapasztalatom nincs s szolgáltatásukról mint a fentieknek, egy éve van nálunk egy tárhelyem.
2015. ápr. 22. 23:43
 6/7 b4r4thg ***** válasza:
Tárhely.eu nálam is bevált, de médiacenterrel is jó tapasztalataim vannak.
2015. ápr. 30. 20:30
 7/7 horbeni ***** válasza:

a tárhely.eu nekem is bevált.

ütősebb oldalakhoz is van szívós szolgáltatásuk, így akár kicsi akár nagy a site, én úgy látom, hogy megbírkóznak a feladattal

2015. ápr. 30. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!