Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » SharePoint 2007 -es verziójába...

SharePoint 2007 -es verziójában hogyan lehet oldalon belüli hivatkozást tenni?

Figyelt kérdés
Köszi előre is a válaszokat.

2015. ápr. 14. 23:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom: felejtsd el a WYSIWYG-szerkesztőfelületet és kódnézetben szerkesztve tanuld meg a HTML-nyelvet.

Azon belül két dolognak nézz utána:

- id attribútum: [link]

- <a> tag href attribútumánál a #-el kezdődő értékekre: [link]

2015. ápr. 15. 00:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyetértek az első válaszolóval.

Ezek a vizuális webszerkesztő alkalmazások azoknak valók, akik nem értenek a webszerkesztéshez.

Persze, ezzel a kérdésedet nem fogom megválaszolni, szóval nyugodtan pontozz le.... de ha rám hallgatsz, tanuld meg rendesen a HTML-t, és soha az életben nem kell azzal vesződnöd, hogy egy egyébként fél perc alatt megoldható problémát az adott szerkesztő melyik menüpontjában és hol találod.

Sőt, az is lehet, hogy ilyen formán, "kattintgatva" nem is megoldható. Nem tudom, ugyanis világ életemben közvetlenül szerkesztettem a HTML-kódot. Miért? Mert elég volt egyszer megtanulni rendesen, és onnantól akár Dreamweaver, akár Kompozer, akár Notepad++, akár QuantaPlus állt rendelkezésemre, mindig ugyanúgy meg tudtam oldani az éppen aktuális feladatot, mivel nem kellett a szoftver képességeire hagyatkoznom.

2015. ápr. 15. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!