Microsoft Office 2007-ben a forrásokra való hivatkozást hogy kell normálisan megoldani?
A problémám az, hogy egy hosszú szövegnél amit közben itt-ott módosítok be kéne illesztenem forráshivatkozásokat olyan módon, hogy zárójelben legyen a szám és végül a dokumentum végén legyenek a hivatkozás sorrendjében a művek, ahonnan másoltam.
Addig sikerült eljutnom, hogy saját stílusa legyen a dolognak és tényleg azok az infók jelenjenek meg nekem, amik kellenek. Viszont ha a már meglévő listát bővíteném és mondjuk a [1] és [2] jelű hivatkozások közé beszúrnék még egyet, akkor a szövegben a sorrend nem az lesz nekem, hogy [1] [2] és [3], hanem [1] [3] [2]. Már próbáltam mindent és nem hajlandó frissíteni a listát, arra meg nem találtam opciót, hogy én magam állítsam sorba.
Stílusnál próbálkoztam BibWordös történettel is és a beépített ISO690-es numerikus hivatkozással is. Egyik sem rakta nekem sorba a számozást. A probléma az, hogy pont ez lenne a lényege ennek az átkozott hivatkozás kezelőnek és pont erre nem képes.
Közben totál véletlenül rájöttem, hogy valami programhiba van és szövegdobozoknál nem működik valamiért az automata sorrendbe állítás.
Azért leírom, hogy ha valaki ebbe a hibába futna. Ha közbe be akarsz szúrni egy hivatkozást és nem jó a sorrend, ki kell jelölni a rossz adatot, újra ki kell jelölni a sorrendet és nyomni kell egy entert. Akkor normálisan újraszámozza az egészet. De ez nem működik szövegdobozoknál. Ott valami totál más számot ír be a hivatkozáshoz, valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!