Ki tudna egy blogkészítő programot ajánlani a részemre?
Remélem, hogy jó helyen kérdezem :D
Szeretnék egy blogot indítani.
Mi a legjobb progi erre?
Jobban mondva, melyik az amit sokan néznek? Hol lenne érdemes egy ilyet elindítani?
Nem tudom, hogy hogyan működik ez. Hogy lehet elérni, hogy nagy legyen a nézettségem? Ki tud ebben segíteni?
kezdetben válassz valami ingyeneset blogpost. blogger
írj érdekes témákról, minőségi cikket, és gyakran posztolj, építs web2-n közösségi hálón rajongókat, ezek az alapok.
ha meg saját domain név alatt akarod, akkor kell valami hoszting szolgáltatás.
wordpress ingyenes, joomla ingyenes, ezek mind jók blognak.
Azért ne keverjük a webnaplót és a közösségi oldalt...
Blogoláshoz nem feltétlenül kell külön program. Leginkább a te tudásod szükséges hozzá.
- Vagy regisztrálsz valami ingyenes platformra, mint pl. a blogger.com, a blog.hu, a wordpress.COM, akik tárolják az oldalad + blogmotort is adnak (némi megkötésekkel)
- Vagy veszel magadnak egy tárhelyet és keresel hozzá magadnak blogmotort, tartalomkezelő rendszert, pl. wordpress.ORG vagy Joomla.
Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai, részletesen itt olvashatsz róla: [link]
A nézettséget meg te saját magadnak tudsz generálni. Azzal, hogy aktív vagy hasonló témájú közösségekben, hogy megoldod, hogy könnyen megtalálják az oldalad a keresőprogramok, hogy vendégposztokat írsz, hogy hivatkozol másokra, hogy kihasználod a közösségi oldalak adta lehetőségeket. Ja, meg hogy nem gyatra a tartalma, hogy érdemes legyen visszajárni és megosztani, amit írsz.
"Nem tudom, hogy hogyan működik ez." Olvass utána ;) Népszerű téma, rengeteg hasznos cikk született róla. Ha tényleg népszerű, nagy nézettségű blogot szeretnél, akkor érdemes átrágnod magad jó néhány cikken.
Ezt valamelyik nap találtam, hátha érdekes lesz számodra is: [link] + [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!