Mi a véleményetek az Ucoz.hu honlapkészítőről?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ki használja és hogy bevált e neki, mekkora a tárhelye, könnyen kezelhető, és hogy érdemes e használni. (Igazából ez egy külföldi honlapkészítő)2010. febr. 19. 18:33
1/5 anonim válasza:
Marha bonyolult ott is hagytam a p*csába.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Én nemrég kezdtem használni, szerintem egyáltalán nem bonyolult. Jól kezelhető, bár bele kell szokni.
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Bármilyen féle honlapot lehet létrehozni, akár csak egy lapot is, semmi menü, más nélkül, akár csicsásat, GyIK-kel és sok mással, s mindezt teljesen egyedien, sőt, könnyebb is kezelni mint pl. a FrontPage-t!
Egyébként másoknak lehet bonyolult, de az is csak felületesen alkot véleményt. Nagyon egyszerű kezelni, ha meg valami mégsem sikerül, vagy valamit nem tudsz tenni a honlapodra, akkor be lehet nézni ide: [link] mert ez az oldal magyar, és én is itt szoktam meg az mlap után az ucozt. Aztán teljesen ingyenes, és KORLÁTLAN tárhely!:)
5/5 anonim válasza:
Nagyon jó, 100%-ban testreszabható. A g-portal a nyomába se ér, és egyébként a .hu -s verzió full magyar. Bonyolult... Nem az. Én soha életemben nem találkoztam CSS kódolással, de két nap alatt megtanultam annyi kódot, amivel már boldogulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!