Valaki segítsen remodallal pls?
Figyelt kérdés
ezt próbálom működésre bírni úgy, hogy a kattintott link hrefjét ajaxszal töltse be modalba, de nem értem az egész logikáját és kezd az őrületbe kergetni...
2015. márc. 25. 16:27
1/2 Drone007 válasza:
Ez egy elég gagyi, előregyártott modal ablak megjelenítő plugin, bár én pluginnak se nagyon nevezném.
Jobban jársz, ha az Ajaxra építve megcsinálod magad a modal-ablak megjelenítődet, amit akkor raksz ki, amikor az ajax hívásból visszakaptad a tartalmat.
Nem olyan nagy wasistdas megcsinálni egy modal window-t, appendelni a bodyhoz, belerakni egy bezárógombot, és mindezt akkor elvégezni, ha az ajax visszaadja a tartalmat. A css szabályt meg kifejezetten egyszerű bepötyögni ehhez. (Már ha jól tudom, hogy neked van némi fogalmad ezekről a dolgokról)
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából a főnök erősködött hogy próbáljuk meg ezt, de akkor nem csak szerintem szar, köszi :)
2015. márc. 26. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!