Te vagy az en weblapkeszitom?
Akkor csináld így:
Keress fel egy befektetési tanácsadót, egy ügyvédet, egy fejvadászcéget, egy marketingcéget, egy könyvelőcéget, vagy mérlegképes könyvelőt, egy technikai tanácsadót, egy logisztikai céget, a közjegyzőt, egy tárhelyszolgáltatót... ja, és mindenképpen nézz utána, milyen adózási lehetőségeid vannak és előre válassz egyet, mert kelleni fog! Így IGEN, máshogyan NEM.
Tényleg, meg lehet sértődni, de koncepció nélkül nem érdemes ilyesmibe pénzt locsolnod; persze, te döntöd el, de én akkor már inkább elinnám...
Én kicsit matekoztam...
~100 -asból meg lehet csináltatni egy frankó grafikát hozzá.
Úgy 350~450 lenne maga az alap rendszer, semmi extra.
- Grafika alapján külső sablon elkészítése.
- Tartalom kezelő, (szerkeszthető oldal szövegek pl. ÁSZF)
- Felhasználói rész (regisztráció, login, adatlap)
- Hirdetési felület (kategóriák, hírdetés feladás, listázás)
- Licitek (kezdés, lejárat, licit)
- Értékelés (eladó/vásárló értékelése)
- Belső üzenet váltás
Ami ezen felül van:
- Egyes kategóriák egyedi paraméterezése, azokban keresés.
- Tömeges termék import, amikor XML -ből töltenek fel.
- Néhány egyedi megjelenés, pl. a fő oldal kialakítása.
Nagyjából ez ami bele férne az 1 Millába.
Ki indulásnak akár elég is lehetne.
(Aztán amint termel bevételt, lehet még tovább fejleszteni)
Üdv.
(Látom sokatoknak nagy fejfájás lenne egy ilyent készíteni.
Pedig nem a leprogramozása nehéz, persze nem egy kezdőnek, aki WP -t is csak felületes ismeri.
A beindítása a nehéz, hogy ne egy n. oldal legyen amit a kutya se látogat, ismer.
Sőt! Kisebb kompromisszumokkal akár van készen is, ilyen rendszer ismert CMS -en, persze lomhaság a nédzeten, de az ingyé van, és programozni se kell, és a lomhasága se érződne, mert 1-2 oda tévedőt simán kiszolgál stabilan. )
Nehany megjegyzes.
Kerdezo, 1M huf nem olyan osszeg, amitol mar megmondo maffiozo leszel, ez a helyzet.
Email cimeket arulni, konkretan buncselekmeny, rengetegen bunknak meg ezzel, mert ez is egy konyen felderitheto, statisztikanovelo "buncselekmeny".
Ez egy.
Ami ugyanakkor teny, a " a jovoben a kisebb karbantartasokat en tudjam csinalni" dolgot azonnal felejtd el.
Komoly ember, penztermelo valalkozasban ilyet nem csinal, tobb okbol is. Egyreszt, fillerbszas, masreszt senki, aki egy picit is kepben van, nem vallal garanciat olyanra, amibe a hozza nem ertok is belepiszkalhatnak.
Ami jo tanacsot kaptal, ne egy emberbe gondolkodj (aki egy emberkent megtudja csinalni, az mar megcsinalta, es neki termel, miert teremtene konkurenciat?) hanem cegeket keress meg, igen, tobbet is, hogy adjanak arajanlatot, mutassanak referenciat.
Es ha elfogadsz egy tanacsot, az ingyenes rendszereket, ingyenes rendszerekkel operalo embereket messze elkerulod.
Azert, mert "olcso husnak hig a leve", es nem a program oldalan, hanem a emberi oldalon.
Nagyon nagy tisztelet a kivetelnek, de ugy latom, az a jellemzo, ha ingyenes a program, akkor minek idot penzt? belefektetni a tenyleges megtanulasaba hozzallas divik...
Tengor, nem én vagyok :-)
Ha lenne befektetni való millám, akkor innovatíbb ötletembe áldoznám, és a marketing része lenne amire költeném. ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!